هیچی هیچی هیچی فقط توهم تا وقتی بیبی مثبت بشه یا آزمایشت هیچ علائمی نداره
حتی سینه درد هم نداشتی
باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هر ماه کلی علائم دارم قبل از پریودی که وقتی میزنم تو نت همه از علائم بارداریه کلی خوشحال میشم حتی یه بار پریودم یه هفته عقب افتاد ولی هر ماه شادو پشیمون میشم الان یک ساله دیگه میگم خودمو گول نزنم روزی که بی بی مثبت شد یا آزمایشم باور کنم و هر علائمی رو به بارداری ربط ندم من بچه ندارم🥺🥺🥺🥺🥺
من هر ماه کلی علائم دارم قبل از پریودی که وقتی میزنم تو نت همه از علائم بارداریه کلی خوشحال میشم حتی ...
ان شاءالله خیلی زود دامنت سبز شه
باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
من هر ماه کلی علائم دارم قبل از پریودی که وقتی میزنم تو نت همه از علائم بارداریه کلی خوشحال میشم حتی ...
من هر ماه یه یه سری علایم دارم خوشحال میشم بعد میخوره تو ذوقم
الان ۴ روز مونده به موعدم سینه هام شل شده و درد نداره ناامید شدم خیلی کلافه ام
سلام خانومااا لطفا برایه منم دعا کنین ۱۶ماهه تو انتظارم دیگه خسته شدم ماهه قبل ۲۴پری شدم این ماه باید دیروز میشدم که خبری نیست هنوز درد سینه هام افتاده ولی همچنان نوکش حساسه درد زیر دلمم هست طوری که میگم الان میشم ولی باز خبری نمیشه گهگداریم سردرد میگیرم دیگه امیدم به خداس
خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭