امار داشت میومد پایین اما با این کارای دوللت دوباره رفت بالا خیلی افسرده شدم باردارم استرس بچه و خونوادم روز به روز بیشتر میشه اخه تا کی تو خونه بشینیم تا کی عزیزامون پرپر بشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزبزم خیل التماس دعا داریم سر زایمانت توکل بخدا با ماسک برو بازم اخراشی خیالت راحت میشه
رفتم چندتادستکش وماسک برابعدزایمان گرفتم که توبیمارستان استفاده کنم استرس که خیلی دارم شبا خواب ندارم خداکنه تموم بشه ماماشینم نداریم که بعدزایمان باماشین خودمون بیایم هرکسی روهم نمیشه بیاری یه وضعی دارم خداهم زایمان هم این بیماری لعنتی
بچه ها خیلی سخته میدونم ولی روزارو نشمرین این شذایط رو بپذیرین ما یک سالی درگیر خواهیم بود تا ریشه کن شدنش😔امروز توی چین دوباره ۴۲ ابتلای جدید دیده شده تا وقتی تو جهان باشه هیچ کشوری درامان نیست.چقدر ناشکر بودیم خدا...
استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون