2777
2789
عنوان

خیلی خورد تو ذوقم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرایی که دیرتر درگیر شدن الان افزایش دارن انشالله پیکشو ردکنن میاد پایین

ما که اصفهانیم وضعیت از اول قرمز بوده تا حالا

واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستید ❤
پنج تا استانو اعلام کرذن که افزایش شدید داشتن تهران  اصفهان فارس إذربایجان غربی  آذرب ...

تو اخبار گفتن؟😭😭😭😭

من وقتی فهمیدم دونفرتوقم مردن بیرون نرفتم واسه دخترم چیزی نگرفتم دوهفته دیگه بدنیا میادافسرده شدم امروز انقدرگریه کردم تادلم یه خورده اروم شد مجبورم فردابرم بازاروسایل ولباس بگیرم بعدبرم بیمارستان پرونده باز کنم برازایمان خداکنه  افسردگی بعدزایمان نگیرم 😭😭😭😭😭

من وقتی فهمیدم دونفرتوقم مردن بیرون نرفتم واسه دخترم چیزی نگرفتم دوهفته دیگه بدنیا میادافسرده شدم ام ...

عزبزم خیل التماس دعا داریم سر زایمانت 

توکل بخدا با ماسک برو بازم اخراشی خیالت راحت میشه

عزبزم خیل التماس دعا داریم سر زایمانت  توکل بخدا با ماسک برو بازم اخراشی خیالت راحت میشه

رفتم چندتادستکش وماسک برابعدزایمان گرفتم که توبیمارستان استفاده کنم استرس که خیلی دارم شبا خواب ندارم خداکنه تموم بشه ماماشینم نداریم که بعدزایمان باماشین خودمون بیایم هرکسی روهم نمیشه بیاری یه وضعی دارم خداهم زایمان هم این بیماری لعنتی 

بچه ها خیلی سخته میدونم ولی روزارو نشمرین این شذایط رو بپذیرین ما یک سالی درگیر خواهیم بود تا ریشه کن شدنش😔امروز توی چین دوباره ۴۲ ابتلای جدید دیده شده تا وقتی تو جهان باشه هیچ کشوری درامان نیست.چقدر ناشکر بودیم خدا...

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
من وقتی فهمیدم دونفرتوقم مردن بیرون نرفتم واسه دخترم چیزی نگرفتم دوهفته دیگه بدنیا میادافسرده شدم ام ...

عزیزم خوشبحالت داری دختر دار میشی واسه منم دعا میکنی وقتی زایمان کردی اسم فائزست .... منم دلم دختر میخواد بعد پسرامم رژیمی گرفتی یا خدا خواسته بود من دوتا پسر دارم دلم خیلی دختر میخواد 😏😏😏😏

ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍