2777
2789
عنوان

تجربه درمان سریع شقاق و برفک سینه

2631 بازدید | 9 پست

مامانای مهربون سلام

من خودم چون سینم نوک نداشت بخاطر شقاق و زخم سینه خیلی اذیت شدم. برفک و قارچم گرفتم. دهن نی نی هم برفک زد. هر چی زدم از نیستاتین و کلوتریمازول بی فایده بود. 

ولی با این روش کمتر از دوهفته درمان شدم. با اینکه شقاقم زیاد و وحشتناک بود.

اول اینکه عنبر نسارا دود گرفتم ک هم درد و ورم نوک سینمو خوب کرد. هم ب جوش خوردن زخم کمک کرد. 

عسل مالیدن هم خیلی کمک کرد ب جوش خوردن.

کرم هیدرودرم یا روغن گاوی هم لازمه ک با چرب کردن دائمی نوک سینه از خونریزی و خشکی زخم جلوگیری کنه. 

قره قوروت هم خیلی برا برفک و قارچ خوبه. ب من خیلی کمک کرد.

حتما امتحان کنید

سالم باشید عزیزان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه واسه من قارچی هم شده بود خیلی درد میکرد نوک سینم بعد شیردهی. فقط شقاق نبود  شیر خودمو میزد ...

سلام خانم گل میشه به من بگی چطور اینها رو استفاده کردی من برفک سینه دارم ونینیم هم برفک دهان داره؟؟؟؟؟؟/

نینیم 50 روزشه.  

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:70  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

کامل نوشتم عزیزم کجاشو سوال داری

دیگه خوب شده نینیم الان هفت ماهش.قربانت  

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:70  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

کامل نوشتم عزیزم کجاشو سوال داری

سلام عزیزم ،منم دچار مشکل شما شدم،خیلی زخم شده متاسفانه چندر بار نیستاتین زدم،شیر خودم اما زخم سینه ام خوب نمیشه،تازه بچمم هی خوب میشه دوباره دهانش آفت میزنه،میشه توضیح بدید قرهقاوت چجور مصرف کردید به سینه زدید یا خوردید