2777
2789

البته نظر شوشو مه . باس ن بزرگ دوس داره ها خداروسکر دارم ولی سینه میگه نباید بزرگ باشه 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

یه چنتا نرمش هست برای باس ن تو گوگل هست سرچ کنی بهت آموزش هم میده. من باشگاه رفتم ولی یک ماه نشد بیرون اومد اما اون نرمشایی رو که داده بود تو خونه انجام میدادم الان خییلی خوبه با اینکه لاغرم همه میگن باس ن دارم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین به امضات که انقدر به نکات مثبت و خوب زندگی توجه داری . الان شاد بودن یک شجاعت بزرگه💪

فداتشم عزیزم 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
بنظرتون مردها الان کدومو میپسندن،؟ بزرگ یا کوچیک ؟ خانمها که کوچیک میپسندن

پسرای مجرد با سن و سینه بزرگ ولی مردا متاهل بیشتر سینه کوچیک دوس دارند و با سن معمولی و خوش فرم در واقع متاهلا فقط خوش فرمی مهمه براشون 

خدا نکشتت دختر 😂😂😂

والا همیشه میگه هااا میگه خداروشکر تو سینت اندازس وگرنه بزرگ بود من دست نمیزدم اصلا 😂 خب حقم داره بچم میکه خفم میکنه

من 1 سال رفتم باشگاه. هم خوراکم بهتر شد. و هم اندام تو پر و خوشگل شده بودم. اما الان 1 ماه بخاطر کرونا نرفتم. دو باره اشتهام کم شد و لاغر هم شدم☹️😞

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
پسرای مجرد با سن و سینه بزرگ ولی مردا متاهل بیشتر سینه کوچیک دوس دارند و با سن معمولی و خوش فرم در و ...

اره بابا مجرد میگه دنبه باشه فقط 😂😂😂😂

ورزش،من دوماه تو خونه انجام دادم دریغ از یک ذره بزرگ شدن،فقط کمی خوش فرم شد دیگه ولش کردم تا بعدا بر ...

من خودم ورزش باس ن میکنم خوبه .برای بزرگی سینه نمیدونم چه کنم

استارتر مگه وزن و قدتون چقدره؟

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢