2777
2789
عنوان

عروس دارا بیان

163 بازدید | 14 پست

شماها ک عروس دارین عروستون حامله شده یادش میکردین با مامانتون؟؟غذایی ببرین زنگی بزنین...

من دوهفته دیگه زایمانمه خوانواده شوهر ی زنگ نزدن ببینن حالم چطوره دهنم سرویس شده تو این کرونا نمیشه بچمو جایی ببرم حامله هم هستم بچم همش بهنونه میگیره خودم همش کمردرد زانودرد ..امروز نشستم کلی گریه کردم ک تو این خونواده سرد و از خودراضی افتادم ..

اینم بگم مشکلی با هم نداریم ... خیلی سرد و بی تفاوتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ازین اخلاقا دارن ک از پسر توقع دارن همیشه در اختیارشون باشه اما زایمان و بچه داری و مشکلات ماله ...

خوبی هامم مخفی میکردم که کردم 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

باورمیکنی غریبه ها حالموبیشتر میپرسن وبرام دعامیکنن تاخانواده ی شوهرم؟یعنی اصلااااااا حال منو وشوهرم رونمیپرسن 

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
باورمیکنی غریبه ها حالموبیشتر میپرسن وبرام دعامیکنن تاخانواده ی شوهرم؟یعنی اصلااااااا حال منو وشوهرم ...

تویه ساختمونیم

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

خانواده شوهر منم اینجورین.اصلا اهل زنگ زدن و حال پرسیدن نیستن.بارداریمم با اینکه شوهرم شهر دیگه بود یبارم زنگ نزدن.ولی برا من نشونه سرد بودن نیس.خیلی هم دوست دارم این اخلاقشونو.قشنگ میزارن زندگیتو بکنی.موقع دیدن تحویل میگیرن و احترام میزارن که به نطر من کافیه

عروس ما فعلا که بچه نیاوردن ازشون نمی پرسیم چرا

ولی دعا کن منم عمه بشم

قطعا مامانم بهش میرسه

حالا برا خودمم توبحث غذایی مادر شوهرم خیلی این جوری نبود که مدام برام غذا بپزه اما تو نگهداری بچه ها خیلی کمکم کرده خیلی خدا اجرش بده

من شیعم،حیدر آقامه  

هيچ کس خانواده خود ادم نميشه ولي خب تو  بکتواين وضعيت حساس ترم شدي ولي در کل من هيچ نمي گم منتظر ميمونم تا راجبه بچم يه چيز بگن و نظري بدن که اينطوري کن اونطوري بگيرش من اون وقت برميگردم ميگم نه  اون موقع که شما نبوديد مامانم اينطوري گفته انجام بدم   و کار خودم رو ميکردم تا دهنشون رو ببند 😊😊😊

نياز دارم  يه روز از خواب بيدار شم و ببينم  همه چي کابووووس بوده  و من دوباره همون دختر کوچيک 5 ساله ام که کنار مامانش ميخوابيد و تا دستاي مانش رو نميگرفت خوابش نميبرد  لطفا برام دعا کنيد  از اين برزخ بيرون بيام و همه چي درست بشه .درضمن من کاربرقدمي ام 
خانواده شوهر منم اینجورین.اصلا اهل زنگ زدن و حال پرسیدن نیستن.بارداریمم با اینکه شوهرم شهر دیگه بود ...

والا موقع دیدن هم کار خاصی نمیکنن!یعنی خونشون بچم ی لیوان اب بخواد میگن برو از مامانت بگیر یا خودشونو میزنن کوچه علی چپ!

اونا هستن ولی اگه مادرشوهر مریضه مادرمنم بیچاره از جون مایه میزاره و واقعا درتوانش نیس همش یادم کنه

عیب نداره آجی خدا به حق حضرت زهرا به خودت توان بده این دورانم به سلامتی بگذرونی

من شیعم،حیدر آقامه  

با اجازه اسی 

بچه ها واسه تاپیکم آخرم گزارش میزنید 

هر کی زد لایک کنه صلوات میفرستم براش 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩