2777
2789
عنوان

ب نظر شما چرا ازدواج خوب نیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 90 پست
آمادگیشو ندارم

اگه درس میخونی نباید ازدواج کنی چون دختر تا بیست سالگی آمادگی تحمل سختی های زندگی رونداره معلممون یادش بخیر یه حرف خیلی خوب میزد می گفت دختر باید بین فاصله سنی ۲۰ ال ۲۵ ازدواج کنه چون اون موقع به بلوغ ذهنی رسیده الالخصوص ۲۳ یا ۲۴ به بعد

از دست شما دیگه نسبت ب استیکر آبنبات آلرژی پیدا کردم😂

😅😅😅🤪❤🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونی ک دوسش دارم پول نداره

یکی از آشناهامون از ی نفر خیلی خوشش میومد خیلیم دوسش داشت از قضا اونم خواستگاریش اومد خونوادش مخالفت کردن الان هردوشون ازدواج کردن اما دوست من ته ته دلش هنوزم اونو دوس داره ببخشید طولانی شد عزیزم تو هم سعی کن با اونی ک دوسش داری ازدواج کنی پول و جور میشه روزی رسون هم خداس 

خدا مرسی بخاطر فندقی ک تو دلم کاشتی  الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز سبز بشه.
پس چی

هیچی ایشون بیشتر از من تحت فشاره چند روزه خوابو خوراک نداره ذهنش درگیره

مونده خانوادشو بگیره یا زندگی خودشو

تا الان فک میکردم فقط منم ک شاهد نابودی آرزوهامم ولی اونو چی بگم ک داره جوونیشو فدای خانوادش میکنه

شش ساله داره تلاش میکنه ولی آخرش هیچی مجبوره خرج خانوادشو بده

وقتی بری تو زندگیش مجبور میشه بره کار کنه تا خرجیتو بده منم نامزدم پول نداشت اما از روزی عقد کردیم رفت دنبال کار و پول دراوردن 

میشه واسه جورشدن جهیزیم صلوات بفرستی ممنون  💖
جنوبم شهرو نمیتونم بگم عزیزم

خب ببین مثلا من، مستقل شدن و عشق و بچه داری و روابط جنسی و ... برام مهم بود، و ازدواج کردم. البته که با ازدواج زیر بار مسئولیت هم میری... اما خب من ترجیحم ازدواج بود باز.

اما یکی هست مجرد موندن و زیر بار مسئولیت زندگی متاهلی بودن و بچه داری و مهمونداری و غذا پختن و... دوست ندارن، یکی هم هست کلا علاقه زیادی به مرد نداره، نمیدونم که شما جزء کدوم دسته ای

اگه درس میخونی نباید ازدواج کنی چون دختر تا بیست سالگی آمادگی تحمل سختی های زندگی رونداره معلممون یا ...

خب من الان 23 سالمه

مطمئنم تا دو سال دیگه هم نمیتونم ازدواج کنم چون اونی ک قراره باهاش ازدواج کنم هنوز وضع مالیش رو ب راه نشده از ی طرفم چنتا مشکل باهم داریم و منم نمیتونم هیچکسو بجاش بپزیرم

خب من الان 23 سالمه مطمئنم تا دو سال دیگه هم نمیتونم ازدواج کنم چون اونی ک قراره باهاش ازدواج کنم ه ...

ازکجا میدونی که میاد خواستگاریت البته ان شاالله که میاد !ولی سعی کن تا قبل عقد زیادی وابسته نشی!

وقتی بری تو زندگیش مجبور میشه بره کار کنه تا خرجیتو بده منم نامزدم پول نداشت اما از روزی عقد کردیم ر ...

هرچی درمیاره مجبوره واسه خانوادش خرج کنه چون پدرش وضع مالیش خوب نیس

هرکاری ک بگی تا الان انجام داده ولی بزور دو تومن دستشو میگیره ک تازه کمم میاد براشون پس انداز پیشکش

خب ببین مثلا من، مستقل شدن و عشق و بچه داری و روابط جنسی و ... برام مهم بود، و ازدواج کردم. البته که ...

بخدا منم عاشق زندگی متاهلیم ولی دفاع کردن از حقمو بلد نیستم ، سیاست های زندگیو بلد نیستم 

هرچی درمیاره مجبوره واسه خانوادش خرج کنه چون پدرش وضع مالیش خوب نیس هرکاری ک بگی تا الان انجام داده ...

خدا کمکتون کنه اما اگ همو دوس دارین سعی کنین یکار کنین بهم برسین  اگ بری تو زندگیش مجبوره یجیزیشو برات بزاره کنار    ـ

کارش چیه؟

میشه واسه جورشدن جهیزیم صلوات بفرستی ممنون  💖