اگه درس میخونی نباید ازدواج کنی چون دختر تا بیست سالگی آمادگی تحمل سختی های زندگی رونداره معلممون یادش بخیر یه حرف خیلی خوب میزد می گفت دختر باید بین فاصله سنی ۲۰ ال ۲۵ ازدواج کنه چون اون موقع به بلوغ ذهنی رسیده الالخصوص ۲۳ یا ۲۴ به بعد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از آشناهامون از ی نفر خیلی خوشش میومد خیلیم دوسش داشت از قضا اونم خواستگاریش اومد خونوادش مخالفت کردن الان هردوشون ازدواج کردن اما دوست من ته ته دلش هنوزم اونو دوس داره ببخشید طولانی شد عزیزم تو هم سعی کن با اونی ک دوسش داری ازدواج کنی پول و جور میشه روزی رسون هم خداس
خدا مرسی بخاطر فندقی ک تو دلم کاشتی الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز سبز بشه.
خب ببین مثلا من، مستقل شدن و عشق و بچه داری و روابط جنسی و ... برام مهم بود، و ازدواج کردم. البته که با ازدواج زیر بار مسئولیت هم میری... اما خب من ترجیحم ازدواج بود باز.
اما یکی هست مجرد موندن و زیر بار مسئولیت زندگی متاهلی بودن و بچه داری و مهمونداری و غذا پختن و... دوست ندارن، یکی هم هست کلا علاقه زیادی به مرد نداره، نمیدونم که شما جزء کدوم دسته ای
اگه درس میخونی نباید ازدواج کنی چون دختر تا بیست سالگی آمادگی تحمل سختی های زندگی رونداره معلممون یا ...
خب من الان 23 سالمه
مطمئنم تا دو سال دیگه هم نمیتونم ازدواج کنم چون اونی ک قراره باهاش ازدواج کنم هنوز وضع مالیش رو ب راه نشده از ی طرفم چنتا مشکل باهم داریم و منم نمیتونم هیچکسو بجاش بپزیرم