الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه ایران یجوریه ادم چشش اب نمیخوره کاری بکنن 😂قانونی نیست تو این موارد پشت زنو بگیره من از یکی بد شنیدم دربارش که طرف از شوهرش کتک خورده بوده برگشتن گفتن لابد یه کاری کردی دیگه😐میخواسم ببینم واقعا چیکار میکنن که حالا پیامکشم دادن😂
توی ایران قانون سفت و سختی برای حمایت از کودکان نیست .پدری که با شوکر و کابل برق دختر ۴ سالشو میزد .بعداز ۴ ماه زندان دوباره بچشو دادن بهش .
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
من نمیفهمم این گردن کلفت هایی که ما رای میدیم و میفرستیم مجلس میرن چه غلطی میکنن اونجا
بخور و بخواب و بچاپ
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
اره میکنه عروس عمه ام دختر ۱۷ سالشو دعوا کرپه بود بعد دختر عمم که خواهرشوهرش میشه زنگ زده بود به ۱۲۳ که بیاین داره دخترشو میکشه 😂😂اوناهم اومدن گفتن باید بیاین ستاد بعد با بچه ها حرف زدن گفتن ما خیلی صمیمی هستیم و فلان ول کردن 😂