2777
2789

سلام خانمای عزیز من خودم سمت کرج هستم فعلا 

و مراسم عروسیم قرار شمال گرفته بشه البته بعد از این کرونا 

میخواستم آدرس چند تا ارایشگاه و اتلیه ومزون لباس عروس خوب سمت انزلی یا رشت بهم بدین کارشون فقط خوب باشه ممنون میشم کمکم کنید♥️♥️♥️🌹🌹🌹🌹

انزلی آرایشگاه طنین،سانلی

رشت ترمه مروارید 

مزونهای تختی،گلسار و باید بگردی آخه من خیلی وسواسم باید دونه دونه بگردم تا یکیش ب دلم بشینه

بعد عروسی کجا میخوای زندگی کنی؟

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالن شهیرا هم عالیه. من عروسیم تو رشت بود . تالار ماه عسل .سالن شهیرا رفتم این ادرس پیجش تو اینستاست

aroos_bashokoh_shahira

آتلیه مون هم اتلیه پلان بود ک تو رشت هستش . اینم ادرس پیجش تو اینستاست

_plan_studio

لباسمم از پاساژ امیر گرفتم

انزلی آرایشگاه طنین،سانلی رشت ترمه مروارید  مزونهای تختی،گلسار و باید بگردی آخه من خیلی وسواس ...

اره واقعا منم خیلی حساسم عقد سمت خودمون بود ارایشگاه خوب می شناختم رفتم اونجا با اینکه نگفتم عروس هستم از عروس هم قشنگ تر درستم کرد 

ولی واسه عروسی استرس دارم چون نمی شناسم 

بعد عروسی باید شمال زندگی کنم