2777
2789
عنوان

زیبایی

123 بازدید | 15 پست

چرا کرم پودر رو صورتم خوب نمیشینه.اعصابم خرده بخدا هم ابرسان میزنم قبلش هم مرطوب کننده.لایه برداری هم قبلش سفیداب استفاده میکنم اما باز یه جاهایی میماسه چیکار کنم کرم پودرمم عوض کردم باز اینجوری میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم پوردرت چیه با چی میزنی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
نوع پوستت چیه؟؟ کرم پودرت چیه؟؟ با چی میزنیش رو صورتت؟؟ بعدش پودر فیکس میزنی؟؟

میشه گفت مختلطه فقط بینیم چربه بقیه جاها خشکه با دست میزنم.نه پودر فیکس نمیزنم اصلا.زیادم نمیزنم.وقتی میزنم رو بینیم دون دون میشه

روی بینیت مو داری

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
فقط کرم پودر میزنی؟

نه بیشتر ضدافتاب میزنم پوستم سفیده اصلا مشکلی نداره یه سالی هست اینجوری شده پوستم قبلا همه میگفتن چی میزنی به صورتت بس کرم پودر خوب میخابید رو صورتم الان نه

گفتم شاید از مو باشه