2777
2789
عنوان

بچه ها باعرض پوزش یه سوال

209 بازدید | 16 پست

یه سرویس بهداشتی داخل منزل داریم،،،بیشتر موقع ها بوی بد میده،حتی هواکش هم داره...یه راهکاربدین دیگه بو نده؟؟؟خسته شدم

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوگیر بگیرین 

از کدوما...یکی گرفتم خودش بوی بد میداد..چه مارکی بگیرم؟؟

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

بو گیر بگیر اسپری هم بگیر 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
یه سطل بزرگ اب کن بریز، در روز دو سه بار بریز ، امتحان کن ، خودم کردم رفته

فایده نداره

بوگیر و از این دستگاه اسپری خودکار خوشبو کننده بگیرین اتوماتیک خودش میزنه اگر خیییلی بو میده

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
فایده نداره اینا چاهشون مشکل داره و احتمال قوی سیفون براش نذاشتن. فقط باید بسازی باهاش اگه خونه خو ...

اره والا.بابا تازه درستش کردیم...میگن سیفون گذاشتن

با یه تاسیساتی مشورت کنید و جاه بست هم تهیه کنید 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐

برا ما هم اینجوری بود , لوله بازکن اوردیم گفت در طول زمان رسوب گرفته لوله رو و از اونه , از اون دستگاه های بزرگ که فنر بزرگ داره انداخت رسوبش باز شد الان دیگه اصلا یو نمیاد , برا. ما جوری بود که وقتی 1 ساعت میرفتی بیرون میومدی خونه از بو نمیتونستی وارد خونه بشی

من خواهرشوهرم ی ظرف ی بار مصرف سرکه سفید گذاشته بود تو دستشوییش گفت بوی بدشو گرفته 

یعنی فایده داشت؟؟ازش نپرسیدی؟