2777
2789
عنوان

از صبحه كه شروع شده

246 بازدید | 20 پست

دوستان ببخشيد ببخشيد من صبح رابطه داشتم تا رفتم تو حموم از بدنم اب بدون بو رنگ مياد الان دو سه ساعته ميگذره نوار گذاشتم چيكار كنم خيلي ميترسم جلوگيريمم هم طبيعيه 

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر خانه بهداشت نزدیکه سری برو 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
ببخشید ولی اگر همسرتون داخل واژن ریخته باشه همونه که میاد بیرون

نه جلوگيري دارم بعد ميگم مثل اب شير ميمونه

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
ببخشید ولی اگر همسرتون داخل واژن ریخته باشه همونه که میاد بیرون

عزیزم عنوان رو بخون از صب اینطوری هستن همسرشون 4 لیتری اب ک خالی نکرده 😐

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
اینجا هیچکس جواب دقیق بهت نمیده بهتره بری دکتر  قرص مرصم نخور  

اخه امروز جمعه ست