2777
2789

من آب کلم قرمز رو گرفتم و تست تعیین جنسیت دادم. 

نتیجه تست رنگ کلم قرمز اصلا تغییر نکرد. هیچ تغییری. همون رنگ بنفش تیره تیره که بود. حتی چند بار انجام دادم. اما بازم هیچ تغییری نمی‌کرد.

آخه مگه نمیگن بنفش بشه یعنی دختر و قرمز یا صورتی پسر ؟؟؟؟ 

واسه من خیلی تیره تر از بنفش بود🤔

جالب اینه که یه مقدار آبلیمو ریختم روی آب کلم قرمز بنفش رنگش سریع قرمز صورتی شد

اگه تجربه ای دارین بگین لطفا

کسی انجام داده که درست در اومده باشه؟؟؟ 

خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ، کلم قرمز به عنوان یه پی اچ سنج به کار میره 

اگه محیط رحم و واژن حالت اسیدی داشته باشه ، سلولی که حاوی کروموزوم جنسی xx یعنی دختر هست ، سازگاری بیشتری با محیط داره 

اما اگه محیط واژن قلیایی یا نزدیک به خنثی باشه ، محیط مناسب تری برای سلول حاوی کروموزوم جنسیxy یعنی پسر هستش

اگه رنگ کلم به قرمزی زد احتمالا بچه دختره

اگه تغییر چندانی نکرد یا آبی شد پسره

من‌خودم‌تو باردادی ابنجور تست کردم‌بنفش شد دختر شد و دوستمم‌اینجور کرد برا اونم بنفش شد ودختر‌ اینم‌ ...

مرسی گلم. من تو نور گرفتم بنفش بود اصلا اثری از قرمز یا صورتی نداشت🤔نمیدونم والا. ایشاالله واسه منم یه دخمل فرشته هست☺️

اولین باره می شنوم چی هست...؟

کلم قرمز رو مقداری خرد میکنی و با مقداری آب توی قابلمه میجوشونی. توی یه لیوان یکبار مصرف مقداری از ادرار اول صبح رو با آب کلم که خنک شده ترکیب میکنیم. توی نت و نظریه خانم ها نوشته اگه رنگش قرمز و صورتی شد پسر هست و اگه بنفش شد دختر. خیلی از خانم ها از این تست و جوابش راضی بودن

کلم قرمز رو مقداری خرد میکنی و با مقداری آب توی قابلمه میجوشونی. توی یه لیوان یکبار مصرف مقداری از ا ...

😲👌

اگه زندگیت به خدا باشه خودش مراقبته و گرنه زندگیکه با گناه شروع بشه و توش گناه باشه پایان خوشی نداره