2777
2789
عنوان

بی تفاوتی به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 22 پست
ببین می دونم عذابه منم به شوهرم گفتم حس می کنم گوشیت هووی منه اما اجبار و زور و بی محلی و لجبازی ق ...

نه بابا اولا هی میگفتم طلاق بعد ی دفعه گفت برو طلاق بگیر اما اول ثابت کن من کم محلی میکنم و نیازاتو برطرف نمیکنم منم گفتم چرا کم بیارم سفت و چقر از رو میبرمش 

طلاق بگیرم برم وبال بابا ننه شم که اون بیچارهارو حرص بدم کور خونده تا دقش ندم ول کنش نیستم

میزارم والا خودشم همش میگه به خودت برس با دوستات رفت و آمد کن خواهرم دوستمه میارتش اینجا منو میفرسته ...

خوب پس چرا چسبیدی بهش وابسطگیتو کم کن بگرد دنبال یه چیز که مشغول کنه  در طول روز ذهنت نسبت به خودش وکاراش منحرف کن

حتما میشه همونی که تو می خوایی دوست من شک نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب پس چرا چسبیدی بهش وابسطگیتو کم کن بگرد دنبال یه چیز که مشغول کنه  در طول روز ذهنت نسبت به خ ...

چیکار کنم با ی پسر بچه شیطون چیکار کنم 

غذا میپزم کتاب میخونم اما دیگه کاری به ذهنم نمیرسه

چیکار کنم با ی پسر بچه شیطون چیکار کنم  غذا میپزم کتاب میخونم اما دیگه کاری به ذهنم نمیرسه

عزیزم کسی به جز خودت نمی تونه تو رو از این شرایط نجات بده وابسطگیتو و کم کن ولی عاشق شوهرت باش چرا پیش یه مشاور نمیری خیلی راه کارای خوبی دارن

حتما میشه همونی که تو می خوایی دوست من شک نکن
من خیلی زود قهر میکنم همیشه منت کشی میکنه اما میگه دیگه خسته شدم انقدر نازتو کشیدم مگه من برده توام ...

یه چیز کلی بگم توذات هرکسی که اونجوری اونجوری میمونه هرچقدر با هرترفندی بری یکی دوسال جواب میده بعدش برمیگرده به کارای سابق اش توهم دیگه بی محلی کن تا لاقل خودت اذیت نشی

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
عزیزم کسی به جز خودت نمی تونه تو رو از این شرایط نجات بده وابسطگیتو و کم کن ولی عاشق شوهرت باش چرا پ ...

میدونی احساس میکنم خودمم مقصرم خیلی گیرم دوست دارم بحث و دعوارو شاید اصلا بدرد ازددواج نمیخوردم یا خیلی ضعیفم

نه بابا اولا هی میگفتم طلاق بعد ی دفعه گفت برو طلاق بگیر اما اول ثابت کن من کم محلی میکنم و نیازاتو ...

وا...این توصیفاتی که کزدی شوهرت خوبه

فقط سرش تو گوشیه که اونم درست میشه

ما یه مشاور داشتیم بمن می گفت هیچ وقت اسم طلاقو نیارین

عزیزم محبت راهشه نه تهدید و دعوا

اگه زندگیت به خدا باشه خودش مراقبته و گرنه زندگیکه با گناه شروع بشه و توش گناه باشه پایان خوشی نداره

می دونی مشکل کار چیه

انقدر که بعد دعوا نازتو خریده مدام دوست داری دعوا بشه تا بعدش بیاد نازتو بخره

مراقب باش بعد از مدتی مرد براش طبیعی میشه و بی خیال میشه

زیاد قهر زیاد گریه خوب نیست!

اگه زندگیت به خدا باشه خودش مراقبته و گرنه زندگیکه با گناه شروع بشه و توش گناه باشه پایان خوشی نداره