2777
2789
سلام خانما
نمیدونم از کجا بگم ... دیگه واقعا نمیدونم کجا برم و چیکار کنم؟!!!!!!
من پارسال 2تا سقط داشتم اولی رو بعده 8 ماه و دومی رو ماه سوم اقدامم باردار شدم بعدش فهمیدم سقطام بخاطر مشکل ایمنی بوده که بدنم جنینو پس میزنه ... خلاصه که 5-6 ماهه دارم واسه اون مشکلم دارو مصرف میکنم ... تا اینکه ماه قبل واسه تشکیل پرونده پیش دکترم روز 21 سونو دادم و مشخص شد که هنوز تخمک گذاری ندارم و تنبلی دارم ... باورم نمیشد آخه من همیشه پریودام منظم بودن تا اینکه ماه قبل پریودم تاخیر داشت و با آمپول پروژسترون و پیازدرمانی پریود شدم
از روز سوم تا 7 پریودم کلومیفن و تاموکسیفن مصرف کردم ولی دیروز که رفتم سونو شدم فولی های ریز داشتم و توی سونو نوشته که PCO هستم
واقعا موندم یه باره چی شد که اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟
دکترم میگه از بس فشار عصبی داشتی خودتو اینجوری کردی ... در ضمن من پردنیزولون مصرف میکنم که اونم باعث افزایش قند خون و اختلال تخمک گذاری میشه

تو رو خدا اگه شما هم تنبلی داشتین بیایین بگین چیکار کردین
از غصه دار می میرم

هر بار یه مشکل جدید پیدا میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو فامیل داشتیم موردهایی که تنبلی تخمدان داشتن ، البته اونا اضافه وزن داشتن ، ولی ورزش کردن ، همراه پیاز درمانی الان بچه هاشون یکیشون 9 سالشه یکیشون 11 ماهه اصلا جای نگرانی نداره
خواستم به اون دوست عزیزی که با مازراتی مشکی پا شده رفته احیا که حاجت بگیره عرض کنم ، عزیزم شما الان سوار حاجت منی ... [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
ورزش تو تبلی تخمدان خییییلی مهمه معمولا اونایی که کم تحرکن تنبلی تخمدان دارن
خواستم به اون دوست عزیزی که با مازراتی مشکی پا شده رفته احیا که حاجت بگیره عرض کنم ، عزیزم شما الان سوار حاجت منی ... [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
منم این ماه 10 تا کلومفین و سه تا آمپول hmg زده بودم ولی فولی خوبی نداشتم. منم 6 ماهه بعد از سقطم اقدام میکنم. ولی هر بار که پری میشم احساس میکنم مثل سابق نیستن پریهام. و از اون میدونم اختلال تخمکگذاریمو.
خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد