2777
2789

من ۳۶ هفته ام دردام شروع شده . یه آمپول برام زدن اومدم خونه تا بیشتر نشه دردام . دکتر گفت اگه الان سزارین شی زردی بچه بالاس و مشکلات دیگه داره با این وضع کرونا هی باید آزمایشگاه و دکتر باشی نگرانم

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

40هفته با وزن 3کیلو 150 گرم. بچم اصلا زردی نداشت اصلااا... منم مثل تو امپول جلوگیری از انقباض و زایمان زودرس بهم زدن هفته 35

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
40هفته با وزن 3کیلو 150 گرم. بچم اصلا زردی نداشت اصلااا... منم مثل تو امپول جلوگیری از انقباض و زایم ...

یعنی تا ۳۹ ۴۰ میکشم?

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

من دخترم هفته ۴۱ شد دیگه ۴و ۲۰۰

اما الان ۳ ۴ روزه دردام شروع شده ۳۶ هفته و یک روزم

یعنی تا ۳۹ ۴۰ میکشم?

اره عزیزم با اون امپول میشه... من 20روز انقباض داشتم ولی هفته 40زایمان کردم

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
38 هفته 3/900 بود. اصلا فعالیت نداشته باش این یکی دو هفته رو هم . بگیر بخواب همش😁

همش خوابم .بیچاره شوهرم دلم براش کبابه

همش خوابم .بیچاره شوهرم دلم براش کبابه

بخواب ک اخرای خوشیته من بچم 1ماهه بدنیا اومده خواب ندارم با اینکه بچم آرومه 

اره عزیزم با اون امپول میشه... من 20روز انقباض داشتم ولی هفته 40زایمان کردم

همش احساس میکنم درد یه دفعه منو بگیره  .