و اینکه اگه کسی بگه با یه بار اقدام باردار شده یه پزه و درواقع یه موفقیت چشم گیر به حساب میاد
به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
پیش بیا! پیش بیا! پیشتر! تا که بگویم غم دل بیشتر دوست ترت دارم از هرچه دوست. ای تو به من از خود من خویشتر. دوست تر از آنکه بگویم چقدر. بیشتر از بیشتر از بیشتر
عجیب ترین چیزی که دیدم، کاربرایی هستن که هنوز دارن بخاطر حضور آقایون تو سایت مثلا بارداری! مقاومت میکنن!!! و عجیب تر اینکه تو تاپیک هایی که آقایون میزنن، هم حضور دارن هم ناراضین!!!!!!!!!! 😒
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هااا یه اعتقاد کلی هم دارن که اگه کسی تو سایت از خوشبختیش و خوش اخلاقی شوهرش بگه داره پز میده و فقط حق دارن از بدبختی و خیانت بگن
به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
اینکه شوهراشون کلی محدودشون میکنن ولی هیچی نمیگن نمزارن برن بیرون، کار کنن ، ادامه تحصیل بدن خیلیم ...
منم توهمچین محیطی زندگی میکنم.خداروشکر راضیم
کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫 بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥 مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم
چندروز پیش یکی میگفت گوشت داخل نانازش رو بریده میگفت خونش بند نمیاد حالم بدمیشه یادم میوفته🥴🥴🥴
منم خوندم حالم بد شد تصورش کردم🤮🤢🤕
کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫 بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥 مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم
چون احتمال میدم پربازدید شه بیشتر این بازش نمیکنم عزیزدلم ببخشید
بهت درخواسته دوستی دادم
خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعابرا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘 منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰
چندروز پیش یکی میگفت گوشت داخل نانازش رو بریده میگفت خونش بند نمیاد حالم بدمیشه یادم میوفته🥴🥴🥴
یعنی واقعا بریده بود😶