نسیییییمجان مدیر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان عکس غذاهامی ک تواین مدت پختم (شیرین. دسر) | مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 112 پست حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1399/01/21 | 22:19 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bar55 عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 1540 الان نه ک افرین کدبانو . داشتم با خواهرم نگاه میکردم خیلی خوشمون اومد من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 کیک خیسم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 آفرین چه حوصله ای داری واقعا 😎😎😎😎😎 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 خانم وقت داری بعد از کرونا بیاییم پیشت آموزش ببینیم😄😄 خخخخخخ قدمت رو تخم چشمام حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 افرین کدبانو . داشتم با خواهرم نگاه میکردم خیلی خوشمون اومد 💖💖💖😍😍💖😍💖😍 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
f397 عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 4923 منمتو اینقرنطینهیهکاراییکردم😂 چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم