2777
2789

تا جایی ک میدونم برا کنترل چربی خوبه

ضرر نداره ب هر حال گیاهی

#💛چالش طلا 💛با چند تا از بچه ها مشورت کردیم و قرار شد ک چالش بزاریم اگه الان داری این پیام رو می‌خونی همین الان شروع کن و تا دو ماه وقت داری برای خرید طلای چالش از طلا های گرمی گرفته و سکه پارسیان یا تمام کلا هر چیزی ک طلا باشه ایشالا ک جذب میکنیم کنار هم چون کارهای گروهی بهتر پیش می‌ره👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد چ‌مدت نتیجه گرفت؟

یادم نیست چقدر مصرف کرد 

ولی بیشتر با تغذیه و تغییر سبک زندگی مشکلش حل شد البته خیلی هم شدید نبود

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
من جوش میزنم میخوام مصرف کنم بنظرت تاثیر داشته باشه؟

برای پاکسازی کبد کاسنی و شاتره هم خیلی خوبه مخصوصا شاتره البته دم کرده اش فوق العاااااده تلخه ولی عرقش رو راحت میشه خورد کلا سرحال بودن کبد به شادابی پوست خیلی کمک میکنه

بنظرم قبل از مصرف با یه متخصص مشورت کنید درسته که قرصش پایه گیاهی داره ولی بهتره با نظر متخصص مصرف شه ... و اینکه علت جوش زدنتون هم باید اول مشخض شه

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!