2777
2789
عنوان

مامانایی که نوزادشون رفلاکسی بوده یا هست میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 96 پست
پدی لاکت نده...رفلاکسم یدوره داره تموم میشه نگران نباش اما اگه شدیده ببرش دکتر....اسم اونی  از ...

پدی لاکت لازمه اتفاقا رفلاکس هم دوره نداره چون درمان نمیشه و به مرور فاجعه میشه و کولیک دوره داره

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

فعلا همون رانیتیدین رو بده بهش تا بتونی ببریش دکتر تو اب قند حل کن بده بهش ک بخوره

خودت رژیم غذاییت رو رعایت کن

شبرینی شور ترشی حبوبات اجیل لبنیات کلم قهوه سبزیجات خام گوجه بادمجون همه اینا خیلی بده ولی شاید به همشون واکنش نشون نده پس خودت باید ببینی به کدوم حساس هست

شیر خشک ای ار عالیه

زیر سرش رو همیشه تا زیر سینه جوری تنظیم کن شیب داشته باشه

اروغش رو حتما بگیر و تا ی ربع نخوابونش

اصلا خوابیده بهش شیر نده

رو ی دست بخوابونش

بعد چهار ماه بهش زودتر غذا بده

حتما حتما حتما حتما درمانش کن

دکتر بهنام مقدادی رو بهت پیشنهاد میکنم

قطره دایمتیکون هم خوبه

جوشونده بارهنگ و عرق نعناع و نبات و گلاب هم خوبه باهم ترکیب کن وگرنه نعناع و نبات برای رفلاکس خوب نیست

خودت سعی کن گرمی بخوری

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدی لاکت لازمه اتفاقا رفلاکس هم دوره نداره چون درمان نمیشه و به مرور فاجعه میشه و کولیک دوره داره

دختر من رفلاکس داشت تا سه ماهگیش تموم شد رفلاکسم خوب شد....پدی لاکت هم دخترم یبوست شدید داشت بردم دکتر بهش پدی لاکت داد.ترنجبینم برای بچه کلا خوبه اما اگه اسهال داشته باشه نباید بدی.این تجربه قدیماس ....

دخترکم معجزه خداس  هزاران بار خداروشکر 
دختر من رفلاکس داشت تا سه ماهگیش تموم شد رفلاکسم خوب شد....پدی لاکت هم دخترم یبوست شدید داشت بردم دک ...

تجربه قدیمیا درسته و منم به پسرم میدادم ولی بردمش دکتر چندتا متخصص گفتن ترنجبین برای بچه ها خوبه ولی برای رفلاکس ضرر داره

پدی لاکت هم به دختر شما نساخته وگرنه از بهترین و مرغوبترین داروهاست برای کولیک و رفلاکس و دستگاه گوارش بچه ها

رفلاکس هم خیلی کم پیش میاد ک خود بخود خوب بشه اونم اگه خیلی خفیف باشه و ارثی نباشه وگرنه درمان نمیشه فقط میشه رفلاکس نهان و از دو سالگی به بعد به بدترین شکل خودش نشون میده اینم حرف بهترینهای متخصص کودکان هست

تجربه قدیمیا درسته و منم به پسرم میدادم ولی بردمش دکتر چندتا متخصص گفتن ترنجبین برای بچه ها خوبه ولی ...

خواهر من کوچیک که بود رفلاکس خیییلی شدید داشت  شیر که میخورد جوری بالا میورد که تا ۲ متر پرتاب میشد ولی الان ۱۸ سالشه حداروشکر هیچ مشکلی نداره.همیشه هم اونجوری نیس

منم دخترم رفلاکس شدید داشت خودمم شیرش میدادم بعد شش ماه خودبه خود خوب شد بعد شش ماه تازه یکم تپل شد ...

دارو ندادی؟من مشکلم بالا اوردنش نیس روزی ۲ ۳ بلر بیشتر بالا نمیاره خوبم وزن میگیره ولی خب همش حالت تهوع داره همش ترش میکنه و اذیته 

عزیزم بهترین درمان رفلاکس مراقبت هاشه...حتمااروغ بگیر بعدشیرخوردنش20دیقه سرپاعمودی بغلش کن تشک انتی رفلاکس فوق العادس اگه میتونی حتمابگیر بایدشیبداربخوابه.روپهلوی چپ راحت ترمیخوابن.بعدشم بایددورش طی بشه بتونه بشینه خیلی زودخوب میشه.خودتم یه مدت پروتئین گاوی مصرف نکن شایدبهترشد

خواهر من کوچیک که بود رفلاکس خیییلی شدید داشت  شیر که میخورد جوری بالا میورد که تا ۲ متر پرتاب ...

ولی من اکثر اونایی ک دیدم الان الرژی شدید دارن ک با ی باد بهاره لوزه هاشون درگیر میشه

پسر فامیلمون رو درمان نکردن الان نزدیک سه سالش شده اسم گرفته

دکتر پسرمم بشدت رو درمان رفلاکس حساسه و مدام بهم تذکر میده

ولی من اکثر اونایی ک دیدم الان الرژی شدید دارن ک با ی باد بهاره لوزه هاشون درگیر میشه پسر فامیلمون ...

پسر شمام خس خس سینه و حالت تهوع دارن؟اخه من میترسم بهش این داروهارم بدم 😢

دختر منم دوماهشه دقیقا همین علائم و داره.بردمش دکتر بهش امپرازول داد.کپسولشو باز میکنم دونه های توشو ...

نباید ناشتا باشه؟ آخه دکتر به من گفت ناشتا ولی با یکم شیر بده که بره پایین اما زیاد نده 

پدیلاکت  کمک میکنه تو این موقعیت؟؟دختر شمام بیقرار بود دختر من اصلا خواب نداره همش به خودش میپی ...

خانم گل، به داروهایی که دکتر میده بیشتر اعتماد کن تا داروهایی که هر کدوم از ما بر طبق شرایط بچه خودمون دکتر تجویز کرده، شرایط هرکس فرق داره، درمورد دارو اصلا ریسک نکن

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

نینی من ۹ماهشه. از دو ماهگی رفلاکس داشت، بالا میآورد تو بیداری شیر نمی‌خورد و..... امپرازل، پنتا پرازول بهش دادم ولی جواب نداد تا یه دکتر گفت پودر نکسیوم ۱۰از خارج بگم برام بیارن و صبح تا صبح یه بسته بریزم تو آب بهش بدم. روز دوم بهبودش رو بطور چشمگیری دیدیم. بعد از یکماه تو بیداری هم دیگه شیر میخورد. ۲دوره ۲۸تایی بهش دادم و هنوز خوب نشده. دکتر گفت بعضی بچه ها تا یک‌سالگی رفلاکس دارن. بازم براش خریدم بهش بدم. عالیه این پودر . معجزه می‌کنه. 

رانیتیدین جدیدا فهمیدن سرطان زاست. به نینیت نده

مرمری جان شما گفتین باکلوفن میدادین برا رفلاکس تاثیر داشت؟و اینکه چقد میدادی

اره

دوزشو دکتر تعیین میکنه چون ی کن اینور اونور شه خیلی خیلی خطرناکه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....