2777
2789

من نه سال پیش اونجا سزارین کردم راضی نبودم اصلا  ولی به خاطر تمیزی و رسیدگیش  شوهرم‌میگه  برم‌اونجا  کاش اگه کسی به تازگی اونجا سزارین کرده بیاد تجربه شو بگه شاید  بهتر شده باشه الان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه سال پیش اونجا سزارین کردم راضی نبودم اصلا  ولی به خاطر تمیزی و رسیدگیش  شوهرم‌میگه & ...

خوب تمیزی و رسیدگی خیلی مهمه سایر چیزا بستگی به دکترت داشته به نظرم.

منم از دکترم راضیم ولی تو بیمارستان شک دارم 

کدوم بیماستان؟

من پسرم رو بیمارستان صارم زایمان کردم و بینهایت هم راضی بودم هم از بیمارستان هم از دکتر و پرستارا و کل کادر درمان.

ولی الان صارم طرف قرارداد بیمه ما نیست. هم اینکه صارم دوشب بستری میکنه همه رو 

دکتری الان میرم خیلی خوبه قبلا پیشش میرفتم برای مشکلات دیگه ولی فقط بیمارستان مادران و تندیس میره.

نمی دونم چیکار کنم

من پسرم رو بیمارستان صارم زایمان کردم و بینهایت هم راضی بودم هم از بیمارستان هم از دکتر و پرستارا و ...

اسم دکترتون چیه؟

من از بیهوشی مادران خیلی ناراضی بودم خیلی و اینکه موقع به دنیا اومدن دخترم نمیدونم تقصیر کی بوده یه چشم دخترم خون کبود شده بود و خیلی نگران شدم وحتی دکتر اطفال یمارستانشون گفت برو شکایت کن 

ولی خب خیلی تمیز بود  و پرستاراش خیلی رسیدگی میکردن و خیلی ها هم زایمان کردن راضی بودن

اسم دکترتون چیه؟ من از بیهوشی مادران خیلی ناراضی بودم خیلی و اینکه موقع به دنیا اومدن دخترم نمیدونم ...

من دکترم فریبا محقق حضرتیه فقط تو مطب ویزیت میکنه خانم دکتر دقیق و خوش اخلاقیه با تجربه هم هست ولی فقط این دوتا بیمارستان میره. 

برخورد پرسنل بخش و تمیزی بیمارستان برام خیلی مهمه

البته فکر نکنم الان بیهوش کنن من برای پسرمم هم بی حسی بودم

من دکترم فریبا محقق حضرتیه فقط تو مطب ویزیت میکنه خانم دکتر دقیق و خوش اخلاقیه با تجربه هم هست ولی ف ...

اگه از دکترت راضی هستی برو همونجا  چون کادر پرستاریش فوق العادست اصلا نیاز به همراه هم نداری خیلی هم  بیمارستان تمیزیه 

دکتر شما مطبش کجاست دقیقا؟ واقعا دکتر خوبیه واسه سزارین؟ منکه فعلا دکترم‌نیست نمیدونم کی میاد 

نمیدونی الان هزینه زایمان تو مادران چقد میشه؟

اگه از دکترت راضی هستی برو همونجا  چون کادر پرستاریش فوق العادست اصلا نیاز به همراه هم نداری خی ...

دکتر محقق مطبش تو پیروزیه هم خودش هم منشیش خوش اخلاقن و الکی نوبت نمیدن که بری یکی دوساعت علاف شی نهایت معطلی من تو این چند سال یه ربع بوده

الان هفته دهم هستم و یه هفته پیش رفتم پیششون با توجه به شرایط الان و کرونا کلا ده دقیقه هم کارم طول نکشید و سریع معاینه کرد و ازمایشات و سونو های لازم رو انجام داد.

چون یه پسر چهارساله دارم ترجیح میدم همراه نداشته باشم و همراهم که مادرشوهرمه پیش پسرم بمونه