2777
2789
عنوان

🎊👧خانومایی که باردار نمیشین بیان براتون سوره یاسین بخونم❤

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 75 پست
سلام ممنون عزیزم،، برامنم بخون و همچنین برا دوستم @اناهیتاجون   ،، خدا حاجتتو بده به حق صاحب ...

قربون مهربونیت ساناز جان خدا حاجت دل خودتم بده💓💓

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم گفتن که خودتون قران نخونید و دیگری در حقتون قران بخونه؟!!@

خداوند گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم دعای شما رو و اینم گفتند که دعای دیگری بر حق دیگری زود تر اجابت میشود باز اگه سوالی داری در خدمتم چون مادرم معلم دینی

اسمم زهرا هست

ابجی لطفا برای منم بخون یک سال اقدام هستیم  یه سقط هم داشتم😢😢😢

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده
خداوند گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم دعای شما رو و اینم گفتند که دعای دیگری بر حق دیگری زود تر اجابت ...

خدا کجا گفته به دیگری بگین براتون قران بخونه و دعا کنه؟؟؟؟ تو قران اومده مرا بخوانید تا استجابت کنم شما را. اول خودت باید دعا کنی، بعد دیگران هم تاثیرگذارند!

خدا کجا گفته به دیگری بگین براتون قران بخونه و دعا کنه؟؟؟؟ تو قران اومده مرا بخوانید تا استجابت کنم ...

عزیزم میشه لطفا این بحث رو تموم کنی!

هر سوره از قران جدا از تدبر و به کار بستنش، خواصی هم داره که توی احادیث هم زیاده. حالا من تصمیم گرفتم ازین خواص برای اجابت در حق دوستانم استفاده کنم.

شما که خدا رو شکر خدا بهتون بچه عنایت کرده، لزومی به بودن در تاپیکی ک با عقاید شما سازگاری نداره وجود نداره. ان شاالله خدا گل دخترتو در پناه امن خودش محفوظ کنه و هرگز گره ای در کارت نباشه مریم خانوم.🌷