2777
2789

سلام عزیزان دلم

ازامشب که شب جمعه محسوب میشه و روز فرخنده ای هم هست،خواستم بگم هرکسی حاجتی داره نیت کنه چهل شب جمعه(یعنی پنجشنبه شب)دعای حدیث کسا بخونه،بسیاربسیار خوبه

خودمم نیت کردم و ازامشب میخونم❤

تاچهل هفته هست.هرعزیزی هم حاجت روا شد لطفا ادامش بده و کامل بخونش😘

از حدیث کسا به سادگی رد نشین که بسیاربسیاربسیار حاجت میده

اینم بگم چندبار خواب دیدم آیت الله بهجت هم برای بیماری هم ازدواج گفتن حدیث کسا بخون

و درعالم واقعیت بسیار به این دعا تاکید داشتن

بچه ها بخونین و الهی به حق این روز حاجتتون روا

من تاپیکو نمیترکونم و الهی بیاین خبر خوش حاجت رواییتونو اینجا بدین😘❤❤❤❤❤❤❤

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚

این نذر بسیار عالیههههه

چه ازدواج چه بچه دارشدن چه بیماری چه کار و گره

ازخدامیخوام همینجا خبرای خوش بیارین😘❤

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚

من میخونم کرونا بره☹

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لایک کنید خوشگلااااا

من میخونم کرونا بره☹

انشالله عزیزم

به لطف الهی خواهد رفت

میشه منو هم یاد کنید ک خدا بهم دوتا گل پسری سالم و صالح بده...حاجت روا بشین...اتفاقا من امشب چله بسم الله م تمومه حدیث کسا رو شروع میکنم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
یعنی هر هفته مثل امشب بخونیم قبل از ساعت 12شب

بله عزیزم

شب جمعه

مثلا ده شب یا یازده شروع کن

ولی یادتون نره ها

چهل هفته بخونین

بچه ها خداییش خیلی حاجت میده این ختم

عزیزم یه سوال  فقط شب پنجشنبه بخونیم یه همه شب ها؟

نه گلم

فقط پنجشنبه شب که فرداش جمعه میشه