2777
2789
عنوان

یک طرف صورتم یه دفعه جوش زده خانما

1799 بازدید | 23 پست

خانمای گل یه طرف صورتم یه دفعه یه عالمه جوش زده من صورتم اصلا جوش نمیزد الان اصلا روم نمیشه برم بیرون,دکترهم که نیست,دارویی نمیشناسین?

من ماسک خیار میزنم عالی شده پوستم دیگه جوش نمیزنه.

البته پوست صورتم جوش میزد💋

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندونت عفونت نکرده؟ گاهی عفونت دندون زیاد بشه اینجوری میزنه بیرون

دندون درد ندارم,نه,نمیدونم چرا اینجور شده,دکتر هم نیست, باز خوبه فعلا قرنطینه هستیم وگرنه خجالت میکشم اینجور برم خانواده شوهرم ببینن

من این صابون و از داروخونه گرفتم عالیه برا جوش صورتم

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
فایده نداره نمیرن اصلا

صابون که من گذاشتم بگیر برامن عالی جواب میده من سه بار میزنم تو روز 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من