2777
2789

خانوما میشه قضاوت کنین شما و بگید واقعا من مقصرم و حساس یا اینکه حق دارم؟!

من همسرم کلا از بچگیش مستقل بوده و هنوزم هست کل هزینه های عقدو عروسی رو اون داده ن پدرش چون خانواده اوناوضع مالی خوبی ندارن بخور نمیر زندگی میکنن ولی خانواده من کاملا مرفه هستن و منو از همه چیز بی نیاز میکنن جوری ک پدرم هفته پیش ی خونه 90 متری ب نامم زد ک از مستاجری دربیاییم و صاحبخونه بشیم

چندساله ک پدر شوهرم برای جاریم عید ب عید لباس میخره سر تا پا اما ب من حتی هزارتومن نمیده

بخدا همسرم خرج دکتر و دارو و حتی گاهی خرج ماهیانه خونه اونارو میده ولی هربار میگن الیماه تو خانواده مرفه بزرگ شده خانوادش کم نمیذارن ک واس من هیچی نیاوردن دوران نامزدیم ن عیدی ن یلدایی هیچی و هیچی

بقران هیچی برام نخریدن گاهی همسرم منو میبرد مرکز خرید برام ی کوچولو ب شدت مختصر خرید میکرد و میگفت باید قناعت کنیم

حالا من از پدرشوهر و مادر شوهرم ناراحتم چون همیشه هوای جاریمو دارن اما منو اصلا😔😢

هیچوقت نشد برام چیزی بگیرن دل منو شاد کنن اما همشون ب سر من قسم میخورن ک الیماه خیلی خوبه و ماهه یدونست و فلان ... 

مطمئنم دوست دارن اما برا اون چون ضعیف تره دلسوزی میکنن خودت دوتا بچه داشته باشی که یکیشون ضعیف باشه و یکی قوی به کدوم میرسی؟ 

خداروشکر کن که خدا هواتو داره مادرم شرایط شمارو داشته و داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید جاریت ندید بدیده میخوان دهنشو ببندن ولی تو چشم و دل سیری

دقیقا همینطوره ولی خب میتونه حداقل ی مبلغ اندکی ب عنوان عیدی بهم بده ک

بخدا بابام هرسال 2 تومن عیدی میاره برام با گوشت و مرغ و ماهی و اجیل و شیرینی اما اونا هیچی و هیچی

خوب اولا خودت گفتی از لحاظ مالی سطح پایینن،دوما حتما جاریت هم از لحاظ مالی مشکل داره،واسه همین دلشون براش میسوزه و میخوان براش کاری کرده باشن،شما هم که خدا رو شکر به چیزی نیاز نداری،دلتو صاف بگیر عزیزم،اگه داشتن حتما واسه شما هم میخریدن....

همینکه به خوبیت ایمان دارن و دوستت دارن ارزشش از هر عیدی و هدیه ای بالاتره...

خدا رو شکر کن که جایه جاریت نیستی...اون حتما آرزوشه که جایه شما باشه🌹

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

عزیزم رفت و آمد و کم کن ، روز مادر و پدر یک کوفتم نخر ، بعدم میخرن که بخرن حساسیت نشون نده ، اونا از اون خوششون میاد خریدن از تو خوششون نمیاد ، اختیار پولشونو دارن 

اینارو گفتم که فک کنی اونا یک گاو هستن و از گاو انتظاری نداشته باش وگرنه کارشون خیلی زشته

مطمئنم دوست دارن اما برا اون چون ضعیف تره دلسوزی میکنن خودت دوتا بچه داشته باشی که یکیشون ضعیف باشه ...

درست میگی عزیزم ولی حسم میگه اونو بیشتر دوست دارن

اخه من پدرشوهر و مادرشوهرمو خیلی دوست دارم دلم نمیخاد بهم بی توجهی کنن

عزیزم رفت و آمد و کم کن ، روز مادر و پدر یک کوفتم نخر ، بعدم میخرن که بخرن حساسیت نشون نده ، اونا از ...

فکر کنم صحبت کردن شما خیلی زشتتره😔

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
درست میگی عزیزم ولی حسم میگه اونو بیشتر دوست دارن اخه من پدرشوهر و مادرشوهرمو خیلی دوست دارم دلم نم ...

دوست داشتنشون حس ترحمه گلم.مطمئن باش...

شما همچنان خوب باش و خوبی کن...

درست میگی عزیزم ولی حسم میگه اونو بیشتر دوست دارن اخه من پدرشوهر و مادرشوهرمو خیلی دوست دارم دلم نم ...

درکت میکنم 

چرا ماهارومون نمیشه حرف دلمونو مستقیم به طرف بگیم کاش میشد☹️

عزیزم رفت و آمد و کم کن ، روز مادر و پدر یک کوفتم نخر ، بعدم میخرن که بخرن حساسیت نشون نده ، اونا از ...

من تو هر مناسبتی براشون هدیه خریدم با پول خودم حتی از شوهرم پول هدیه هارو نمیگرفتم چون دلی براشون کادو میخریدم اما جاریم برا هیچکدومشون تو هیچ مناسبتی چیزی نمیخره و اونقدر هواشو دارن