2777
2789
عنوان

چندتاسوال ....

229 بازدید | 34 پست

خانوماچندسالگی ازدواج کردین؟؟؟؟

به زورازدواج کردین یاباعشق؟؟؟//؟؟

اصن شوهرتون قبل ازخواستکاری دیده بودین؟؟//؟؟

نظرتون درباره ازدواج اجباری چیه؟؟؟؟

سکوت همیشه به معنای رضایت نیست... گاهی ینی خسته ام ازاینکه مدام به کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن نمیدهند توضیح دهم !

ازدواج اجباری خیلی مزخرفه

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۸سالگی

بدون عشق 

بدون اجبار

۱۵ سال پیش بابام کارمیکرد😊

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

17 سالم بود ازدواج کردم. تقریبا زورکی بود شوهرم 8 بار اومد خواستگاریم با اینکه اصلا ندیده بودمش ولی یه دفه ای مهرش به دلم نشست. بماند که خودم هم تعجب می کنم چطور ندیده بهش جواب بله دادم

21 سالگی الان 22 سالمه البته چند ماهی میشه عروسی کردم تقریبا 8 ماه.نه اجباری نبود باهاش دوست بودم و پسر داییمه.اصلا این نوع ازدواج رو درک نمیکنم شایدم چون ندیدم درک نمیکنم

من وهمسرم اولین بار سنتی اشنا شدیم وقرار بود نامزدی کنیم که بهم خورد یعنی خودم نتونستم بپذیرمش ، دیگه از هم خبر نداشتیم تااا بعد از دوسال باهم دوست شدیم یه مدت ارتباط داشتیم باهم بعد دوباره اومد خواستگاری و ازدواج کردیم . یعنی ازدواجمون هم سنتی بود هم دوستی 😂😶

18سالگی نامزد شدم

الان ۲۰ سالمه و عقدم

با عشق😍😍😍😍

ازدواج کردم اره همبازی بچگیای هم بودیم

ازدواج اجباری تهش افسردگی و جداییه اونایی ک تهش عاشق میشن برا رماناس

همین الان یه نفر داره واسه داشتن تموم چیزایی که تو داری دعا میکنه...

۲۱ ازدواج کردم با عششششششق

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞