بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم.... مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده (چیماندا انگوزی ادیشی)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
17 سالم بود ازدواج کردم. تقریبا زورکی بود شوهرم 8 بار اومد خواستگاریم با اینکه اصلا ندیده بودمش ولی یه دفه ای مهرش به دلم نشست. بماند که خودم هم تعجب می کنم چطور ندیده بهش جواب بله دادم
21 سالگی الان 22 سالمه البته چند ماهی میشه عروسی کردم تقریبا 8 ماه.نه اجباری نبود باهاش دوست بودم و پسر داییمه.اصلا این نوع ازدواج رو درک نمیکنم شایدم چون ندیدم درک نمیکنم
من وهمسرم اولین بار سنتی اشنا شدیم وقرار بود نامزدی کنیم که بهم خورد یعنی خودم نتونستم بپذیرمش ، دیگه از هم خبر نداشتیم تااا بعد از دوسال باهم دوست شدیم یه مدت ارتباط داشتیم باهم بعد دوباره اومد خواستگاری و ازدواج کردیم . یعنی ازدواجمون هم سنتی بود هم دوستی 😂😶
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞