2777
2789

سلام...یکی از اشناها ک خانم پنجاه سالشه و هی پریود نامنظم داره و انگار میخاد یائسه بشه..اما هنوز نشده..چند بار شده چهل و‌پنج یا چهل روز یبار شده ..اما اینسری ارتباط پرخطر داشته و دو ماه پریودش منظم بوده..بی بی چک انداخت اولش منفی بود بعد از یکی دوساعت ک رفت برداره ی هاله خیلی کمرنک افتاد..ایا بنظرتون میشه باردار باشه؟ نه روزه از زمان پریود نشدنش میگذره یعنی قرار بوده دوزادهم اینماه بشه ک نشده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من بعد رب ساعت چند ماه پیش هاله انداخت منفی بود

خب اینکه خیلیا اینجور بودن و باردار ...این بنده خدا خیلی لسترس داره اگه باشه چیمار کنه کجا بره امپول میدن؟ با توجه ب اینکه سنش بالاس

اخه پنجاه سالشه...میشه مگه..باید چیکار کنه ک بیوفته؟

سریعن دکتر بره ،،اره چرا نمیشه دختر عمو مادرم پنجاه سالش بود کلا یائسه هم شده بود ک ،،پری نمیشد ،،هفت ماه بود حامله بود نمدونست فکر میکرد تو شکمش مار یا چیزی هست راه میره ،،رفت سونو با برادرش گفت هفت ماه حامله ای ،،

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
سریعن دکتر بره ،،اره چرا نمیشه دختر عمو مادرم پنجاه سالش بود کلا یائسه هم شده بود ک ،،پری نمیشد ،،هف ...

اخه با اینشرایط کرونا کجا بره..سن بالا...مرکز بهداشت بره ؟