2777
2789
عنوان

نصیحت یه متاهل به مجردا

323 بازدید | 18 پست

درسته که یه آدم پیدا نمیشه که دقیقا همونی باشه که میخواین یا کاملا شبیه شما باشه. ولی سعی کنید کسیو انتخاب کنید که تشابه بیشتری تو همه زمینه ها با شما داشته باشه. من با عشق و با کلی تفاوت فرهنگی مذهبی خانوادگی ازدواج کردم. واقعا داغون شدم. هرگز فکر نمیکردم اینجوری بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک بایستی همه چیزش مثلم باشه غیر اخلاقش.با کسی ک اخلاقش مثل منه کنار نمیام

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

سلاااااام من یکی رو میشناسم ک از همه لحاظ شبیع همیم ولی نمیتونیم با هم ازدواج کنیم چون من ازش بزرگ ترم ۲ سال ولی اصلاااا حس نمیکنیم ک من ازش بزرگ ترم ولی اون مشکل داره دیگه.تازه بیبی فیسم هستم. و اینکه این چیزی که گفتید ممکنه برای یکی کارساز باشع برای دیگری نباشع میدونی میخوام بگم شرایط فرق دارع یکی با قطب مخالفش ازدواج کنه خوشبخت میشه یکی با قطب همسانش.

استارتر یعنی چ جوری با تفاوت فرهنگی مذهبی ؟؟؟

خب تفاوت داشتیم از نظر فرهنگی و مذهبی

یکی مقید یکی نه. از نظر خانوادگی هیچی شبیه هم نبودیم اصلا با هیچی اومدن جلو. همش میگفتن ما رسم نداریم. یعنی ۲۰ روز خونه ما بودن. درصورتی ما جایی اصلا نمیمونیم. ببین بخوام بگم یه کتاب میشه. 

من ک بایستی همه چیزش مثلم باشه غیر اخلاقش.با کسی ک اخلاقش مثل منه کنار نمیام

حساس و زود رنجم .

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
والا ادم ی نگاه به خودش بکنه کنار میاد من خودم بی اعصابم شوهرم صبور بالاخره باید همدیگه رو درک کنید ...

اصلا بحث اعصاب نیست بحث تفاوته. من رو راست رفتم جلو. حالا میگه باید عوض بشه اعتقاداتت رو باید عوض کنی. منم میگم من دروغی نگفتم من همینم