2777
2789

من قبلا آپو متوفورمین میخوردم همون که قوطیش سفیده درش آبی بهم میساخت نه تهوع میگرفتم نه چیزی الان گیرم نمیاد متوفورمین هگزال گرفتم میخورم ببخشیدا اسهال میشم و دلپیچه

شما کدومو میخورین راضی هستین ؟؟

کسی از اون آپو متوفورمین سراغ نداره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

من گلوکوفاژ میخورم

چن روز اول بی اشتهایی و حالت تهوع داشتم الان اوکی شدن

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخوری متفورمین مال قنده در اصل ولی پریود روهم تنظیم  میکنه شما برا کدومش میخوری

پلیکیستیک  هستم  دکتر داده 

همون متفورمین

اهان فک کردم قرص دیگه ای باشه اخه اسمای قرصا شبیه به همه و من متفورمین هگزال ندیدم ولی گلکوفاژ خوبه اولش یکم گوارشتو بهم میریزه ولی بهس عادت میکنی

ما آبادانیا   
قبلا یه جور متفورمین بود گلای وانس عالی بود اصلا مشکل گوارشی نداشت  الان گلکوفاژ میخورم اولش ی ...

گلکوفاژ ایرانیه ؟؟

اهان فک کردم قرص دیگه ای باشه اخه اسمای قرصا شبیه به همه و من متفورمین هگزال ندیدم ولی گلکوفاژ خوبه ...

متفورمین هگزال آلمانیش هست 

عزیزم اومدم اینجا راحتتر هستم ..نمیخاستم اونجا حرفای تکراری بزنم .....من اسپرم همسرم ضعیفه تعدادش 45میلیون حرکت 30 مورفولوژی یک ودی اف ای 36 بود که رفتم دکتر تدین بهم گفت برو میکرو ..منم رفتم رستمی به قصد میکرو ....بهم گفت بعلت دی اف ای 36 فقططططط اهدایی ..اصلا بقیه ازمایشا رو ندید ..گفت درمانم ندار...دیگه من بعد از یکماه با مصرف سبزیجات ومیوه جات شد 27 اما دیگه دلم نخاست برم رستمی....چند روز قبل برای عفونتم رفتم دکتر چوبک که ازمایشای شوهرمو دید گفت دکتر رستمی الکی گفته اهدایی همسرت مشکلی ندار بیا دارو تحریک تخمدان بهت بدم ...اصلا دیگه نمیدونم باید به کدوم اعتماد کنم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد