2777
2789
عنوان

خانمای وارد ب سونو ان تی خواهش میکنم ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که مثل من شدی دقیقا منم رفتم سقط دکتره دنبال پول بود نداشتم خودمم ترسیدم دیگه سپردم بخدا....تو ان ...

اول گفت دختره بعدش گفت احتمال زیاد پسر.دکتر من گفت۵میلیون سقط.دخترم۸ماهشه خواستم سقط کنم نیومد

منم و این صنمو عاشقی و باقی عمر....  
ممنون عزیزم...واسه خودم اصلا مهم نیست هرچی باشه فقط سالم باشه ولی خانواده شوهرم منتظر پسرن..الانم هی ...

من خودم چند سال بچه دار نشدم پدر شوهرم اینقدر خودش را مشتاق نشون میداد که حد نداره، همش هم پسر پسر میکرد الان 13 ساله پسرم دنیا اومده نه یک زنگی زده تا حالا نه یک حالی ازش پرسیده، همین فقط میخواست بچه پسر بشه  

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
همه همینن حالا مال منم دختر بشه زحمتش گردن خودمه فقط حرص و استرس میندازن به جون آدم انگار قراره اونا ...

اره بابا، قدیمی ها اخلاقشون این طوریه ها وگرنه دختر و پسر نداره مهم اینه که عاقبت بخیر و خوشبخت بشن

کار شما سخت تره بچه ات کوچیکه..دخترم 2و8ماهشه قرار بود اصلا نیارم بچه که اینجوری شد. ان شالله همونی ...

خوش بحالت بزرگه.مال من انگار دوقلو میشن

منم و این صنمو عاشقی و باقی عمر....  
سال پیش اسفند باردار شدم والان پسرم بغلمه عزیزم

من فکر کردم سال 98 باردار شدی

چون سنت را از سالی که باردار شدی کم میکنم و بعد حساب میکنم