2777
2789

سلام خواهرای گلم💗امشب یه شب خیییییلی بزرگه شبی که امام زمان عج حضرت مهدی موعود به دنیا اومدن...من خودم متن(اسم تایپیک)رو که دیدم گریم گرفت😭امیدوارم بحق آبروی حضرت مهدی عج و دل شکسته اش که هزاران بار با کارای ما شکسته امشب هررکی هر خواسته ای داره هر حاجتی هر مریضی و...هرکسی که خونه نداره...هر فقری هر کسی غم و غصه توی خونشه برطرف بشه و به حاجتشون برسه در راس همه ی خواسته هامون ظهور حضرت حجت عج هست ان شاالله بحق حضرت زینب عجل لولیک الفرج...

هدیه# به امام زمانم

هرکسی هرچند تا دوست داشت از هر کدوم یا همش بخونه...خانما یه امشبی هست قید تایپیک های بی محتوا رو بزنید بچسپیم به حضرت مهدی بلکه حاجت روامون کردن😍

لطفا# دوستاتونم منشن کنید ثواب داره

۱_ذکر پرفضیلت صلوات

۲_زیارت عاشورا

۲_دعای توسل

۳_ذکر اللهم عجل لولیک الفرج بحق ژینب کبری س

۴_دعای فرج

۵_دعای سلامتی

۶_هررر ذکری خودتون مد نظرتونه 

تا فرداشبم وقت هست

بسم# الله خودم یه زیارت عاشورا ۵ تا دعای فرج ۵ تا دعای سلامتی و هرچقدر تونستم صلوات

ختم صلوات هر کی دوست داره بیاد تایپیک اخرم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام امروز سمنو پختیم سر پختنشم برا همه اونایی ک تو تاپیکم ازم خواستن براشون دعا کردم😊

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
من ک امشب قراره با بعضی دوستای اینجا راس ساعت ده و نیم حدیث کسا بخونیم محتاج دعاهاتونم 

میشه منم تگ کنی؟دوست دارم بخونم باهاتون

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

بالا سر این سمنو برا سلامتی همه دعا کردم

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”