0000سوگند0000 مدیر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 952 عنوان ابروهام جای جای ریخته خالی شده چی خوبه بزنم؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 11461 بازدید | 67 پست انقد مداد کشیدم ابروهای خوشکلمو خراب کردم شما از چی استفاده کردین که واقعااااا نتیجه گرفتین چون نمیخام صد چیز بزنم و باز خوب نشملطفا هر کی تجربه داره بگه 😭😭😭 1399/01/20 | 18:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازی_نقاش عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 77 عکس ابروتو بده پلیز😌 قبل وبعدداری؟ قبل رو نمیدونم میگردم تو گالریم برات😂 اگه مردی💪....... زن باش✌💖💕💥
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39739 قبل رو نمیدونم میگردم تو گالریم برات😂 الان رو بده ، فقط برش بده ابروهاتو بذار چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
نازی_نقاش عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 77 واقعا؟ چه خوب اونو امتهانش نکردم برای مژه ها هم میشه استفاده کرد؟ اره بخدا عالیه ینی من ب هرکی گفتم بهترین ابرو رو الان دارهواسه مژه ن گلم چشم رو میسوزونه چون میره تو چشم. اگه مردی💪....... زن باش✌💖💕💥
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39739 من کرچک وخرگوشک زدم ولی باید حداقل ۴۰روز بزنی نتیجه بده چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
ااااااایلار عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 449 اره بخدا عالیه ینی من ب هرکی گفتم بهترین ابرو رو الان داره واسه مژه ن گلم چشم رو میسوزونه چون میره ... اهان ممنون پس امتهانش میکنم برای مژه دارو ندارین بهم بگین😆 لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاتونم🙏🌸🌻🌿🌾🌌
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39739 اره بخدا عالیه ینی من ب هرکی گفتم بهترین ابرو رو الان داره واسه مژه ن گلم چشم رو میسوزونه چون میره ... عکس میدی یا برم😒؟ فقط روزی سه بار میزدی چقدر میموند رو ابروت ؟ چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
نازی_نقاش عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 77 عکس میدی یا برم😒؟ فقط روزی سه بار میزدی چقدر میموند رو ابروت ؟ قهر نکن😐 اره روزی س بار ... هروقت دوس داشتی بشور .هرچی بیشتر باشه بهتر اگه مردی💪....... زن باش✌💖💕💥
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39739 گلم مات شد عکسم زوم کردم ولی تو بدون عالیه این روغن..اینجا من عروسیم بخدا هیچی دیگه نمیکشم ابروهامو دیدم مرسی ، اینجا هیچی نزدی ب ابروهات؟ چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
نازی_نقاش عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 77 دیدم مرسی ، اینجا هیچی نزدی ب ابروهات؟ نبخدا هیچی.فقط قبلش ابروهامو اصلاح کردم تمام اگه مردی💪....... زن باش✌💖💕💥
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39739 قهر نکن😐 اره روزی س بار ... هروقت دوس داشتی بشور .هرچی بیشتر باشه بهتر امتحانش میکنم . یکماهه جواب میده بنظرت؟ چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
نازی_نقاش عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 77 امتحانش میکنم . یکماهه جواب میده بنظرت؟ صدرصد مطمعن باش گلم.از من ی هفته جواب داد. اگه مردی💪....... زن باش✌💖💕💥
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39739 گلم مات شد عکسم زوم کردم ولی تو بدون عالیه این روغن..اینجا من عروسیم بخدا هیچی دیگه نمیکشم ابروهامو عزیزم پاکش کن زود چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
نازی_نقاش عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 77 عزیزم پاکش کن زود رفتم بپاکم نشد اگه مردی💪....... زن باش✌💖💕💥
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39739 صدرصد مطمعن باش گلم. از من ی هفته جواب داد. ممنون 😍 چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
نازی_نقاش عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 77 پاک کردم گلم.انشالا توام جواب بگیری فدات اگه مردی💪....... زن باش✌💖💕💥