2777
2789

سلام من میخوام روزانه کارهایی انجام بدم که وقتی شب مرورشون میکنم حس خوبی بهم دست بده لطفا ایده دارین بهم بگین خودم در مورد معنوی مثلا هر روز قرآن یا زیارت عاشورا مدنظرم بود هروز نیم ساعت ورزش دیگه چیزی به ذهنم نمیاد

هر روز صبح برو جلو آینه و قربون صدقه خودت برو

ماسک صورت بذار البته هر روز نه

کتاب بخون کتاب روانشناسی ترجیحا

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند صفحه کتاب خوندن

یه غذا یا سالاد یا نوشیدنی جدید درست کردن

چند تا لغت زبان جدید 

یه فیلم جدید هر روز

تمرین خط 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

آشپزی خوب که خودت دوست داشته باشی

هر روز سعیکن 5 دقیقه بیشتر لبخند رو لبات باشه

هر روز بعداز نماز صبح تا طلوع افتاب بیدارباش

یا حداقل 10 دقیقه قبل از افتاب بیاد بیدار یاشی

مطالعه

فیلم

ورزش

کار هنری

آموزش 

آشپزی

رسیدگی به پوست

بازی با فرزندمون

موزیک شاد

فایل صوتی آموزشی

شکر گزاری

رسیگی به گل و گیاه

تمیزکاری خونه

دوش آب گرم

درست کردن کیک یا دسر

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
مطالعه فیلم ورزش کار هنری آموزش  آشپزی رسیدگی به پوست بازی با فرزندمون  موزیک شاد ...

فقط اینکه برنامه فشرده نریز که بهت فشار بیاد هر روز چند تایی رو که میتونی بنویس و انجام بده خارج از توانت برنامه نریز

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@