2777
2789
عنوان

خیره شدن و تو فکر رفتن بچه ۱۵ ماهه

3191 بازدید | 33 پست

خانما بچه هاتون دیدید خیره بشن در روز؟ میدونید چرا اینکارو میکنن؟ توروخدا بگید بچم در روز  دو سه بار خیره میشه صداش میکنم بعد میاد بیرون از فکز گاهی هم دیر میاد بیرون الان ۷ ماهه اینطوریه 

نه پیش نیومده‌تا حالا حرکت دیگه نمیزنه به جز خیره شدن

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره فکر میکنه خدایا این چ بلایی سر ادمهای بی عقل اوردی نمیشنن تو خونه

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
نمی‌خوام نگرانت کنم اما ببر متخصص مغز و اعصاب اطفال ایشالله چیزی نیست ولی حتما پیگیری کن

بردم نوار گرفتم ولی تشنج نسون نداد نمیدونم نگرانم.😔شما چیزی دیدی تو اطرافیان؟

اگه تکرار میشه بهتره بررسی کنی عزیزم البته نگران نشو ولی بررسی کن تا خیالت راحت بشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
باید ببری متخصص مغز اعصاب دیدم کسی بچش اینجوری بوده متخصص برده

خب بعدش چی شده تشنج بوده؟ من بردم نوار گرفت هداروشکر نوار خوب بود ولی باز خیره میشه در حد چند ثانیه😔

اگه تکرار میشه بهتره بررسی کنی عزیزم البته نگران نشو ولی بررسی کن تا خیالت راحت بشه 

بردم نوار مغز گرفت خوب بود ولی میره تو فکر نگزان میشم شما چیزی دیری تو اطرافیان؟

یه نوع تشنج هست که بچه فقط درحد بیست ثانیه خیره میشه تو اون بیست ثانیه هیچی نمیفهمه گاهی تا قبل از ا ...

اره منم نگران همینم ولی میگن زیر ۴ سال خیلی کمه بیشتر تو بچه هلی ۴ به باباست بردم متهصص نوار گرفت خوب بود ولی باز نگرانم