2777
2789
عنوان

خاستگار دارم بیایید ی کمک کنید

144 بازدید | 9 پست

سلام . ی سالو نیم با یکی دوستم پسره هیچی نداره سرمایه میخواد مغازه بزنه رفته ارایشگری یاد گرفته چند ماهی هست خانواده باباش هم در حد متوسط خبلی معمولین پسر اخلاقش با من یکی و قیافتن هم خوشگله فقط نمیدونم چیکار کنم خانوادم هی میگن ن بزار خاستگار بهتر میاد واست این واسه تو نمیشه شوهر دو ماه دیگ من میرم تو ۲۲ سال یدون دخترم هستم وضع مالی بابامم خوبه

خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم هیچ بزرگتریم ندارم باهاش حرف بزنم خانوادمم همش هی میگن پول پول امدن خاستگاری منتظر جوابن تا بعد کرونا عقد کنیم و اخر تابستونم پسر گفته سالن ارایشگری میزنه 

.

ارایشگری وضعشون چجوری کسی هست اشنا داشته باشه یا شوهرش ارایشگر باشه

تعداد رای : 12
نظرسنجی
ازدواج نکنم کلا
2
16%
کم کم پول جمع میشه تو زندگی
3
25%
پول اصلی ترین موضوع تو زندگی
1
8%
فعلا دوست بمونم تا اوضاع بهتر بشه
6
50%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر عموی من ارایشگری داره اوایل رایگان کار میکرد مشتری پیدا کنه معروف شه تو محل 

الانم وضعش عالیه کلا کارت خوب باشه میگیره

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
درسم تازه تموم شده تحصیلات جفتمون ی سطحه . سر کار هم نمیرم من 

خب فکر میکنی ممکنه که کار مناسبی پیدا کنی و بخوای ادامه تحصیل بدی و با فردی که از نظر اجتماعی بالاتر باشه ؟؟؟

عجله نکن سنت عالیه برای ازدواج دیر نیست 

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
خب فکر میکنی ممکنه که کار مناسبی پیدا کنی و بخوای ادامه تحصیل بدی و با فردی که از نظر اجتماعی بالاتر ...

همه ترسم اول پوله من بعد از ی طرفم من خیلی گند اخلاقم نمیتونم با هر کسی بسازم قیافه هم واسم خیلی اهمیت داره . چنتا خاستگار امدن شغلشونم خوب بوده ولی من خوشم نیومده  دیروز یکی امد پلیس هم بود ولی من اصصصصلا خوشم نیومد ازش . میترسم هیچوقتم نتونم مثل این پیدا کنم 😔 خیلی تو شرایط بدیم