2777
2789
عنوان

بتام کمههه کیا اینطوری بودن تا حالا؟لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه بنظرت بب بی که پررنگ شد یعنی بالا رفته؟

اگه پررنگ شده نگرانی نداره بتاتون حتما رفته بالا ، من چهار ماه پیش یه سقط داشتم بتام ۷۵ بود ولی اصلا بیبی چکهام پررنگ نمیشد فقط هاله داشت دو هفته ی شش خودش سقط شد 

مال شما روز چندم پریود بود یادتونه؟

يكي فرداي تاخير يكي هم پنج روز بعد

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

دوستان الان جوابو گرفتم۹۵ شده بود بتام یعنی بیشتر از دوبرابر رفتم دکتر نوشت برای سونوگرافی بنظرتون خطر خارج رحم رفع شده؟دکتر گفت شاید دیر عمل اومده باید ساک توی سونو دیده بشه

به نظر من نرو سونو، چون با این بتا امکان دیدن ساک وجود نداره بیشتر استرس میگیری، اگه مشکلی نداری وایسا یک هفته دیگه برو سونو، تو این مدت هم بیبی بذار ببین پر رنگ اگه شد دیگه خیالت راحت باشه

عزیزم فک کنم هفت روز گذشته اما خب پری هام نامنظم شده بود برا همین نمیدونم

سلام شما جنینتون موند؟منم 2روز بعد از موعد 22 بود دو روز بعدش 38 گفتن شاید خارج از رحمه دارم دیوونه میشم

سلام شما جنینتون موند؟منم 2روز بعد از موعد 22 بود دو روز بعدش 38 گفتن شاید خارج از رحمه دارم دیوونه ...

اره اگه خدا بخواد میمونه نگران نباشین به بتا زیاد توجه نکنین صبر کنین یکم بگذره برین سونو که انشاالله ساک رو ببینین