2777
2789
عنوان

IVF

46 بازدید | 6 پست

میخواستم بدونم IVF برای کسایی که مشکلی ندارن هم انجام میشه برای تعیین جنسیت و بارداری دوقلو یا سه قلو؟ و هزینش چقدره و چقدر زمان میبره؟ من یه بچه دارم

اره انجام میشه دوقلو و ۳قلو که قیمتش فقط از نظر تشخیص جنسیت فرق میکنه وگرنه همش همونه .....بستگی به جایی ک میری داره ...از ۱۰تا ۲۰متغیره

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکل داشتم ولی تا اون مرحله رفتم یه دفعه تعیین جنسیتم کردم سال ۹۴ ۲میلیون جدا واسه جنسیت گرفت.بای ...

بار چندم گرفت؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

اره میشه ولی اینکارو نکن.ای وی اف یه راهیه یا  در واقع چاره اخره براکسایی که نمیتونن طبیعی بچه دارشن تازه اونم بگیر نگیر داره.گذشته از هزینه هاش که بستگی به مرکزی داره که میری ومعمولن کمتر ده تومن نمیشه.کلی عوارض برات ایجاد میکنه که در دراز مدت متوجه ش میشی.راضی باش به نعماتی که خدا بهت داده ومیده

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
اره انجام میشه دوقلو و ۳قلو که قیمتش فقط از نظر تشخیص جنسیت فرق میکنه وگرنه همش همونه .....بستگی به ...

شما انجام دادین؟ میگن ضرر داره راسته؟ میشهیه توضیح بدین چیکار کردین