2777
2789
عنوان

خانمای قر و فری 😆 مشهدی

208 بازدید | 15 پست

سلام 

لوازم آرایش معمولا همیشه از یکجا خرید میکنین؟اگه فروشگاه مطمئن سراغ دارین معرفی کنین😘

فقط این کرونا تموم بشه دلم یه عالمه لوازم آرایش میخواد.

مشهد نمدونم ولی مارک خوب رژ iface

کرم پودرmy

برق لب شاین بخر خیلی شیکه

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژIfacچنده؟ مای برای  چه پوستی استفاده کردین

پوستم سفید هست شماره ۱ myگرفتم مناسب پوست چرب و خشک

قیمت رژ نمدونم شما چقد میخوای هزینه کنی

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/
ممنون تو دی جی قیمت رژ۲۵ بود خوب بود قیمتش

اره ولی سعی کن ی چیز با کیفیت تر بگیری پوست سالم نگه میداره

Iface ک خوبه بخرین درکل میگم بقیه وسایل ارایش با کیفیت بگیرین

همین مارکی ک شما گفتی این قیمت بود دیگه

من مشهدم عزیزم از رامسینا اول کلاهدوز خرید میکنم راضی ام چند ساله که مشتریشونم خیلی از مارکا رو خودم استفاده نکرده بودم اما فروشنده اونجا معرفی کرد و راضی بودم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
ممنون. دقیقا کلاهدوز چن میشه؟

نزدیک تقاطع سلمان .کنار پیتزا پیزا

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم