2777
2789
عنوان

وقتی همسری آشپز باشه میشه این 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 41 پست
دیزان فلفل دلمه ها فقط😂 خیلی هم عالی نوش جان🌺

اون نقطه وسط دلمه ها که اصلا اصل دیزاینه 🤪

اما، تنها تو بودی که به من آموختی،،، هیچ چیز را سخت نگیرم... بجز دستهایت.
دقیقا میگفت خیلییییی خوشمزهههههه شده هاااااا ولی خدایشش خوشمزه بود 😂

دقیقا عین شوهر من هرچی می پذه میگه بیا ببین دستاتم باهاش می خوری و... حتی اگه اون غذا هم املت باشه بازم این اینجوری تعریف می کنه ولی از حق نگذریم دست پختشم خوبه😂😂😂😂

نوش جانتون عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا عین شوهر من هرچی می پذه میگه بیا ببین دستاتم باهاش می خوری و... حتی اگه اون غذا هم املت باشه ب ...

واقعا چرا آقایون دستپختشون خوبه 🤔

مثلا جلو جمع به شوهرت بگی شوشو اونم خیلی چندشه😂

شوشو بگم ناک اوت میشه متنفرهههههههه 😂😂😂

این تو ۹۹‎٪ مردا اپیدمیه😂😂😂

موافقم ولی فقط برا غذا نیستا برا همه چیزه مثلا من شوهر خالم یه زیر پوش از خودش شسته بود الان چند سال از زندگیشون می گذره هنوز به خالم میگه اون زیر پوشی که خودم شستم کو😂😂😂😂

واقعا چرا آقایون دستپختشون خوبه 🤔

نمیدونم والا ولی زن و مرد نداره بستگی به علاقه داره اگه علاقه داشته باشی و با عشق بپذی مطمئن باش عالی میشه ولی اگه با عشق و علاقه نباشه افتضاح میشه جوری که نمیشه لب بزنی بهش

موافقم ولی فقط برا غذا نیستا برا همه چیزه مثلا من شوهر خالم یه زیر پوش از خودش شسته بود الان چند سال ...

یا علی مدد این دیگه تهشه😂😂😂

خوبه همسرم هفته ای سه چهار بار میشوره واسه همین عادی شده براش 😂😂😂😂

12 سالته؟؟

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)
نمیدونم والا ولی زن و مرد نداره بستگی به علاقه داره اگه علاقه داشته باشی و با عشق بپذی مطمئن باش عال ...

من همیشه با عشق میپزم ولی گاهی چنان افتضاح میشه که باید بره سطل آشغال

یا علی مدد این دیگه تهشه😂😂😂 خوبه همسرم هفته ای سه چهار بار میشوره واسه همین عادی شده براش 😂😂😂 ...

😂😂😂 شوهر منم خیلی جالبه هر وقت خودش لباساش رو می ذاره لباسشویی من روشنش می کنم میگم شستم برو پهن کن رو بند میگه خوبه تو هم نشستی لباسشویی شسته و به اسم خودت تموم می کنی میگم یعنی من نشستم میگه نه تو مگه توی لباسشویی هستی چنگ می زنی به لباسا منم حرصم میگیره میگم باشه از این به بعد خودت لباسات بشور تا بفهمی😂😂😂😂😂

😂😂😂 شوهر منم خیلی جالبه هر وقت خودش لباساش رو می ذاره لباسشویی من روشنش می کنم میگم شستم برو پهن ...

گاهی منم همین مشکلو دارم

از پهن کردن ممتنفرم