2777
2789
عنوان

تندخویی و بداخلاقی ناخواسته

301 بازدید | 12 پست

خستگی سر و کله زدن با بچه ها و رسیدگی به تکالیف شون،خسته و تلخ زبونم کرده،نمیتونم خیلی مردم دار و صبور باشم،توی گروه های کلاسی،انتقادهای تندی مینویسم،و به همه بر میخوره

اون لحظه متوجه نیستم،اما وقتی آروم شدم میفهمم که بهتر بود سکوت کنم یا جور دیگه ای حرفمو بزنم

کلافه م از دست خودم،حس میکنم همینجور پیش بره تلخ زبون میمونم

کم خون نیستی

ویتامین بخور ب۱ خوبه 

و قرص آهن شاید بهتر شدی

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

میفهممت استارتر

منم همین طورم😢

راستش جون و اعصابم نمی کشه دیگه

این قرنطینه ی لعنتیم که سخنیها رو دوچندان کرده

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر این روزاس که انقدر کلافه ایم،منم امروز خونه مامانم اینا بودم داداشم اومد توی چاییم نبات بریزه قاشق هم بغلش بود ولی بادست انداخت توی چاییم منم یهو عصبانی شدم گفتم اخه وقتی قاشق هست باید بادست بندازی اونم تواین اوضاع،لج کردم یه چایی دیگه برداشتم.بعدش کلی نارحت شدم که چرا اینجوری گفتم بهش اخه خیلی حساسم

میفهممت استارتر منم همین طورم😢 راستش جون و اعصابم نمی کشه دیگه این قرنطینه ی لعنتیم که سخنیها رو ...

اینجور پیش بره،همه رو از خودم میرونم،چه کنم

واقعا صبر زیاد میخواد بچه داری

به خاطر این روزاس که انقدر کلافه ایم،منم امروز خونه مامانم اینا بودم داداشم اومد توی چاییم نبات بریز ...

دقیقا میفهمم،یه آن همه چیز رو بهم میریزیم،و بعد پشیمونی سودی نداره

اینجور پیش بره،همه رو از خودم میرونم،چه کنم واقعا صبر زیاد میخواد بچه داری

من که گاهی با خودم می گم

آدم سنگ بشه

مادر نشه

اونم وقتی بچه ش بی نهایت نا آروم و گستاخ باشه😢

خدا صبرم بده بتونم به سروسامون برسونمش😢

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
من که گاهی با خودم می گم آدم سنگ بشه مادر نشه اونم وقتی بچه ش بی نهایت نا آروم و گستاخ باشه😢 خد ...

وای پسر من از درس فراریه،آبرو برام نمونده تو کلاس غرورم له شد،هرچقدر دخترم درس خون و باهوشه،این بی حواس و تنبل

فقط باهات حرف زد؟ من که ا هروقت یاد دستمزد مشاوره میافتم،خوب میشم

ن گلم دارو هم داد من خیلی زود عصبی میشم خیلی با دخترم پرخاشگر شده بودم فرستادم ی دکتر دیگه اون دارو داد الان اینقد خوبم کل عید ی دعوا نداشتم اعصابم آروم بود شکر خدا

یهویی شکرتت   
ن گلم دارو هم داد من خیلی زود عصبی میشم خیلی با دخترم پرخاشگر شده بودم فرستادم ی دکتر دیگه اون دارو ...

چه خوب

کاش مشکل منم با دارو حل بشه

البته یه مدت دمنوش سلامتی،میخوردم و حالم خیلی خوب بود،تقریبا هرچی سیاهی بود از ذهنم پاک شده بود و از هیچ کس ناراحت و دلخور نمیشدم و کینه های قدیمی برام پوچ و بی معنی بود