2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم برا بچم وقت نمیزارم من خیلی مادر بدی ام باید براش وقت بزارم باهاش حرف بزنم بازی کنم ولی همیشه خدا یه کاری برای انجام دادن دارم

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏
احساس میکنم برا بچم وقت نمیزارم من خیلی مادر بدی ام باید براش وقت بزارم باهاش حرف بزنم بازی کنم ولی ...

خب این رو که همه مادرها دارن

وقت زیاد برای بازی کردن و وقت گذروندن ندارن یکیش مثل من

بنده خانوم آقای عشق هستم😍😍😍پیشاپیش از اینکه عضویتم رو تبریک نمیگی سپاسگزارم چون چن تا کاربری ترکوندم و پیشکسوتم😄😐

مادر خوب هیچ وقت فحش نمیده مادر خوب مهربونه و دست رو بچش بلند نمیکنه بین بچه هاش فرق نمیزاره همیشه کنارشونه و نمیزاره اشتباه کنن

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  
چی باعث شده که این حس رو داشته باشین؟

پسرم اصلا شب ادراری نداشته ولی الان چندشبه شب ادراری داره بعدم یکم عصبی شده داد میزنه همش میگم تقصیر منه روحیش بهم ریخته

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏

مامان من ❤  همیشه مقتدر بود هیچ وقت دعوا نکرد هیچوقت همینکه ناراحت میشد ازش خجالت میکشیدم شدید 

هرچی واسم پیش میومد بهش میگفتم یجوری رفتار میکرد که 

حس میکردم تنها دوست صمیمیمه 

نمیدونید چه موقعیت هایی حمایتم کرد وقتایی که من از خودم نفرت داشتم نمونش همین امروز گریم دراومد از مهربونیش