2777
2789
عنوان

دلم میخواد ۴۵ سالم بشه !!

250 بازدید | 11 پست

چهل سالگی هم سن قشنگیه ☘

یه سنی مملو از آرامش ؛ بدون دغدغه های بچه گانه و سردرگمی ها ؛ بدون هیاهوی جوونی ؛ یه سنی که توش نصف راه زندگی رو رفتیم بدون نگرانی های ابتدای مسیر و یا ترس پایان راه 

یه سنی که توش خودمونو شناختیم ؛ تو این سن دیگه خوب می دونیم از دنیا چی میخوایم !! 🌾🌾

خوبه آدم تو این سن نه دنبال یه ثروت لامنتهی و خیالی باشه نه دنبال رقابت با اطرافیان ...🌱

خیلی جاها دیدم و شنیدم که سی سالگی رو به یا " بحران " تشبیه میکنند !!! چطور می تونید به اولین دهه پختگی بشریت بگید بحران ؟؟ جوون های سی ساله بهترین دوران رو سپری میکنند !! بدون تصمیمات عجولانه ی یه بچه و بدون بی حوصلگی های دوران پیری  !! 

اینا رو نوشتم که بگم سی سالگی و چهل سالگی بحران نیست !! گذر عمر بحران نیست !! ☘☘

اینا رو نوشتم که بگم همه چیز به موقع قشنگه حتی مرگ 🍂 

اینا رو نوشتم که بگم روز تولدت از بزرگ شدن عصبی نباش با عشق به اون اعداد روی کیک نگاه کن چون دیگه هیچ وقت قرار نیست اونا مال تو باشن چون تو داری واسه کشف چیزای بزرگ تری میری !! با عشق به اون کیک نگاه کن چون اگه به تعداد اعدادی که شمع نشون میده عقب برگردی روزی رو میبینی که تو فقط با تولدت باعث شدی خدا در های بهشت رو ، رو به  زنی باز کنه که تو بهش میگی مادر⚘ و باعث شدی یک مرد احساس مسئولیتش چند برابر بشه چون باید لیاقت اینو داشته باشه که تو بهش بگی پدر 🌱❤ 

پایان 😁🌱

چه قشنگ بود🌹🌹🌹

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر خواهر م یه پیرزن ۷۰ ساله هس ولی عاشق پاستیله و چیزای اله هوله و تو خونه روفرشی می پوشه میگه پاشنه پام ترک نخوره خیلی دلش جوونه

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا

من هیچوقت دوس نداشتم و ندارم بالای 23 سالم بشه 

حس بدی دارم ب اعداد بیشتر از 23 فک میکنم خیلی سن بالاییه 

الانم ک 24 سالمه هر کی میپرسه چن سالته میگم

23+1 سال 

سال بعد 23+2سال 

و.  

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

من ۳۸ سالمه...

هنوز پر از دغدغه ام و هیاهو... غمگینم و دلتنگم...

راه زندگیم هنوز روشن نیست...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه مصاحبه از حامد بهداد دیده بودم میگفت اگه تو زندگیم اشتباهی کردم پشیمون نیستم اون اشتباه یعنی تو اون لحظه من زنده بودم و داشتم زندگی میکردم 😇🌱 

سعی کردم منم همینجوری باشم ...

الان که به ۱۴ ۱۵ سالگیم نگاه میکنم میبینم چقدر اشتباه کردم ولی میگم اصلا خوب کاری کردم 😁 بازم برگردم همون اشتباه ها رو تکرار میکنم 😁😁 چون من اینم من همینیم که اگه بازم برگرده میره تو گروه با همه چت میکنه و با همه می خنده 😁😁 اگه برگردم بازم بیست و چهارساعته گوشیمو میگیرم دستم حتی شاید بیشتر شاید واسه غذا خوردم سرما از گوشیم بیرون نیارم و با همون آدما سرگرم شم چون دیدم زندگی اینقدر کوتاهه که وای غصه خوردن واسه یه لحظه قبلم باید لحظه های آینده رو حروم کنم ...

من ۳۸ سالمه... هنوز پر از دغدغه ام و هیاهو... غمگینم و دلتنگم... راه زندگیم هنوز روشن نیست...

هر سنی دغدغه های خودشو داره ولی نمیشه گفت راهت روشن نیست ؛ الان تو مسیری هستی که ۳۸ ساله توش داری راه میری به پشت سرت نگاه کن به جایی که حالا هستی هم نگاه کن به چیزایی که پشت سر گذاشتی و چیزایی که از دست دادی و بدست آوردی زندگی همینه راه خاصی توش نیست تو الان اینجایی و سالهای بعد دیگه نیستی 🌱😁 زندگی همینه نه فرمول میخواد نه تاکتیک و تکنیک ؛ همین که خودت راضی باشی بسه 

هر سنی دغدغه های خودشو داره ولی نمیشه گفت راهت روشن نیست ؛ الان تو مسیری هستی که ۳۸ ساله توش داری را ...

خب دقیقا موضوع اینه که راضی نیستم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...