2777
2789
عنوان

اضطراب و افسردگی

218 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من مدت هاست اضطراب د افسردگی زیاد دارم حیلی تلاش کردم‌باهاش بجنگم هر بار کمی بهتر میشدم اما بعد مدت کوتاهی بدتر از قبل میشدم.میگن باید برم‌روانپزشک دارو بخورم ولی خیلی از دارو میترسم‌.میترسم معتادش بشم یا بدترم کنه یا چون بچه ی کوچیک دارم خوابالود و لمس بشم.

کسی دارو استفاده کرده؟

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من دوسال خوردم اوایلش تا بیای عادت کنی فقط خواب الود و کسلی ولی بعدش نه.یهو خودم قرصامو نخوردم ولی خوب نشدم الان مثله دیوونه ها باهمه میجنگم باردارم هستم بدترشدم 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
@belfijoon   عزیزم ببخشید جواب اخرو نتونستم بخونم تاپیک ترکید

عزیزم شوهرم سلامتی و زندگی اش رو مدیون داروهای اعصابه. نه خوابالو میشه نه منگ اتفاقا منطقی و اروم شده۵ ساله دارو میخوره.اصلا نترس از دارو

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

منم همش عصبی ام حو۱له ندارم خیلی اضطراب دارگ تا تلفن زنگ میزنه تا کسی در میزنه  دپار تپش قلب میشم ولی دست تنهام تو زندگیم همه ی کارا گردن خودمه نمی تونم خواب الود باشم

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.
سلام من سه سال داروی ضدافسردگی میخوردم والان نزدیکه دوسال داروهام وزیرنظردکترم قطع کردم والان خدارو ...

خوش به حالتون من رولنم داغونه سالهاست البته ولی هیچ وقت نتونستم با دارو کنار بیام