2777
2789
عنوان

بهار آمد و تورفته ای.....

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 21 پست
لطف کردی عزیزم؛ نه متاسفانه پدرم هم فوت شده

پس مثل خودمی 😢😢😢خدا هر دوشون بیامرزه .هیچکسی جای پدر مادرو نمی گیره میگم کاش یه لحظه می دیدم و بغلشون میکردم خداااااا هر شب با گریه می خوابم. فقط بخاطر بچه هام زنده ام  😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

براشادی روح امواتم صلوات    
پس مثل خودمی 😢😢😢خدا هر دوشون بیامرزه .هیچکسی جای پدر مادرو نمی گیره میگم کاش یه لحظه می دیدم و بغ ...

آخی الهی 😔😔میفهممت عزیزم ..دلم به این خوشه که شبا خوابشونو ببینم😔😔😢😢😢😢 

چرا فوت شدن پدر ومادرت؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی الهی 😔😔میفهممت عزیزم ..دلم به این خوشه که شبا خوابشونو ببینم😔😔😢😢😢😢  چرا فوت شدن پد ...

صبح دوم عید یه دفعه مامانم فوت کرد .بابامم از بس گریه کرد و غذا نخورد شب و روز نداشت سوم مهر فوت کرد . پنج شنبه هامیرفتم پیششون یه بعد از ظهر کل هفته انرژی می گرفتم . خیلی با محبت بودن یه وقت می دیدم ما نشتیم بابام چایی ریخته گذاشته سینی میاره وایییی کیف می کردیم شوخی خنده بهترین دوران بود . 

براشادی روح امواتم صلوات    
صبح دوم عید یه دفعه مامانم فوت کرد .بابامم از بس گریه کرد و غذا نخورد شب و روز نداشت سوم مهر فوت کرد ...

الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم😢😢😢😢😔😔😔 پدرت چقدر مامانت رو دوست داشته دوریشو تحمل نکرده☹☹☹

مامان من سرطان داشت درد و رنج زیادی تحمل کرد..پدرم هم نارسایی ریوی داشت اونا هم به فاصله کمتر از یک سال فوت شدن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم😢😢😢😢😔😔😔 پدرت چقدر مامانت رو دوست داشته دوریشو تحمل نکرده☹☹☹ مامان ...

بابام مامانمو خیلی دوس داشت مریض میشد براش همه ی کارای خونه رو میکرد غذا درست میکرد میذاشت جلوش ماها جمع میشدیم خونه بابام برا بابا غذا می کشیدیم اول میذاشت برای مامانم بعد فوتشم تا جلوش غذا می داشتیم گریه میکرد می گفت بدا مامانتون کشیدین . ناراحت میشدیم .

براشادی روح امواتم صلوات    
بابام مامانمو خیلی دوس داشت مریض میشد براش همه ی کارای خونه رو میکرد غذا درست میکرد میذاشت جلوش ماها ...

خدا رحتمشون کنه....جاشون تو بهشته مطمئن باش

خدا رحتمشون کنه....جاشون تو بهشته مطمئن باش

خدا پدر مادر شمامرو هم بیامرزه . کاش یکیمون تو اون خونه زندگی میکردیم لااقل پنج شنبه ها اونجا جمع میشدیم . 

براشادی روح امواتم صلوات