2777
2789

من امکان نداره از در خونه دربیام آیت الکرسی نخونم.

و معمولا چله ای ختمی چیزی برمیدارم همیشه. مگر اینکه یه موقعی تموم که شد نزدیک یه مناسبت مذهبی باشه که صبر کنم روز خاصی شروع کنم.

الان مثلا چله عاشورا از اول رجب داشتم. تموم شده وایسادم نیمه شعبان دوباره یه ختم دیگه بردارم

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز میشه درخواست دوستیم رو قبول کنید؟ سوالی داشتم ازتون💐

من؟

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

هرشب زیارت عاشورا ، هرشب سوره ی واقعه که برای رزق و روزی عالیه واقعا مجربه ، اکثر شبا روغن بنفشه یا نارگیل میزنم به پوستم ، خاکشیر هر شب میخورم ، کتاب اکثر روزها ، غذامم حدود دوماهه کم کردم و لاعرتر شدم 

یه ساله هر روز یه دونه سیب میخورم،

زندگی آبتنی کردن در حوضچه اکنون است❤                                                                                                       سهراب سپهری     😍

ابروهامو روغن میزنم هرشب اگه روز خوبی داشته باشم خداروشکر میکنم اگه سختی بکشم ناراحت باشم باخدا دعوا میکنم معمولا همیشه اینارو روتین انجام میدم ازشب قبل وسایل ناهار وشام روز بعد تهیه میکنم همینا  

منتظر روزای بهترم ✌
من امکان نداره از در خونه دربیام آیت الکرسی نخونم. و معمولا چله ای ختمی چیزی برمیدارم همیشه. مگر ای ...

خوش بحالت حاجت روا شی عزیزم التماس دعا خیلی محتاجم

منتظر روزای بهترم ✌
میتونم بپرسم چه ورزشهایی؟؟لاغر شدین؟؟

ورزش های مختلفی هست... دراز و نشست و ورزش هاب پیج یه بلاگر... و یه پکیج هم خریده بودم برای افزایش قد که دارم اونارو انجام میدم و جس میکنم نتیجه داشته. (به گفته اطرافیان)

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.