2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازکجا میاری اینهمه کلم بروکلی؟نمیدونم چند ماه پیش بود ک دلم خواست تو سالادم بریزم یه بوته کوچیکشو ۲۵ ...

یه خروار که نمیخورم عزیزم یه تیکه کوچیک با چاقو میکنم میخورم 

اصلا نمیدونم به چه دلیل میخورم واقعا

5 سال پیش شب بود دیدم خواهر شوهرم گشنشه داره اینو میخوره گفت شکمم پر میشه

منم اونموقع کلی اه و پیف کردم حامله بودم صبحش پاشدم اصلا هوس این ترکیبو کردم شدیییید

دیگه از اونموقع چشم باز میکنم اینو میخورم

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
قبل خواب چزا؟؟؟

نمیدونم قبل خواب شونه کنم راحت تر خوابم میبره گاهی شده موهامو شونه نکردم مجبور شدم پاشم برم شونه کنم برگردم بخوابم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

خوردن غذا

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
یه خروار که نمیخورم عزیزم یه تیکه کوچیک با چاقو میکنم میخورم  اصلا نمیدونم به چه دلیل میخورم و ...

الان هیکلت چطوره؟ اگه به تناسب اندام و آب کردن شکم کمک کنه منم بخورم؟

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

خداروشکر اصلااا چای نمیخورم و هر روز دمنوش میخورم.

باید خونه همیشه مرتب باشه و عادت دارم قبل خاب ب خونه م نظم بدم.یجوریم احساس میکنم اگه چیزا سرجاشون نباشن صبح مانع اومدن انرژی مثبت ب خونه میشن.

روزانه با دخترم بازی میکنم.اگه بزاره کتاب میخونم ولی الان احساس میکنم دخترم مهمتره.

روزانه حموم باید برم مخصوصا تابستون.

همیشه ی ارایش ملایم دارم تو خونه.

دیگه کار دیگه ب ذهنم نمیرسه.

من خیلی دختر خوب و با ادبیم؟😂

خوردن غذا

؟

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
خداروشکر اصلااا چای نمیخورم و هر روز دمنوش میخورم. باید خونه همیشه مرتب باشه و عادت دارم قبل خاب ب ...

دقیقا احساست درسته

خونه نامرتب جریان انرژی رو مختل میکنه

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧