2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 30-40 دقیقه قبل از خواب و صبح ها بعد از بیداری ورزش میکنم. 

و اینکه صبح زود و قبل خواب سرکه سیب میزنم برای جوش های صورتم(که الان بخاطر سرکه سیب خیلیییی کم شده) 

مسواک هم که دیگه گفتن نداره😄اما مسواک زدن من 20 دقیقه طول میکشه 😂

موقع خواب هم بدون هندزفری و اهنگ خوابم نمیبره😑😄

اگهی حتی تا صبح که بیدار میشم هندزفری تو گوشمه

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
منم لایک کنین 😁 دوس دارم کارای روتین داشته باشم کلاس داره 😁

جدای از کلاسش

عادتهای خوب تو طولانی مدت اثر معجزه اسایی داره

و بعدا کلی کیف میکنی

مثل خواب ب موقعه و ورزش

ک تو پیری میفهمی چ کار باحالی برا بدنت کردی

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
خداروشکر اصلااا چای نمیخورم و هر روز دمنوش میخورم. باید خونه همیشه مرتب باشه و عادت دارم قبل خاب ب ...

آره عالی...

من حوصله بچه مچه ندارم. دلیل اینکه خدا بهم هنوز بابای بچه رو نداده اینه که نمیتونم با بچه سر و کله بزنم و بیشتر از یه ساعت تحمل کنم.

البته اون یه ساعت انقد باهاشون خوبم که کل بچه های خانو اده همیشه از لحظه ورود به خونمون سراغ منو میگیرن و چسب منن

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

حتما باید تو نی نی سایت  باشم قبل خواب😐

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
چه بازی هایی روزی چند ساعت

برای صدا های مختلف ایجاد میکنم و که برگرده سمتشون و کنجکاو بشه هم یجور ورزشه براش هم برای قوه شنواییش خوبه.اهنگ میزارم.اگه حوصله داشته باشم میزارمش ی گوشه و براش میرقصم.خیلی دوس داره.

با عروسکاش بازی میکنم و نگاهومیکنه.

چون خیلی کوچیکه دیکه حداقل روزی چهار ساعت

جدای از کلاسش عادتهای خوب تو طولانی مدت اثر معجزه اسایی داره و بعدا کلی کیف میکنی مثل خواب ب موقع ...

اره 😍 انقد دوس دارم ولی نمیدونم چه کارایی خوبه 😅

می چرخه زمونه .. اینجور نمیمونه  
من 30-40 دقیقه قبل از خواب و صبح ها بعد از بیداری ورزش میکنم.  و اینکه صبح زود و قبل خواب سرکه ...

میتونم بپرسم چه ورزشهایی؟؟لاغر شدین؟؟

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم