2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید عصب گوشم

106 بازدید | 12 پست

سلام..روز سیزدهم از خواب بیدار شدم گوشم کیپ بود صدای زیادی میداد خلاصه هیچ جا دکتری نبود توی نت هم و اطرافیان هم میگفن حتما  جرم  داره و....

خلاصه دیروز. متخصص پیدا کردیم.  گفت هیچگونه جرم    نداره و  ممکن.  عصبش   باشه.....نوار و.......برام گرفت درست بود گفت 85درصد.  شنواییشرو.  از.  دست دادی.   امپول. تزریق کن.  اونم پنجاه  پنجاه ست

حالا امروز برام انجام داد گفت اگر بخواد خودش نشون بده 6تا7هفته بعد،،دوتا بچه کوچیک هم دارم   کارم     همش شده گریه  و دست به دامن ائمه،،اگر کسی اینطور     بوده  بگه،،صدای   توی  گوشم   خیلی اذیتم....اگر متخصص گوش  و حلق  و    توی تهران میشناسید

بی زحمت  معرفی کنید. چونروز ششم بود تزریق کردم تو گوشم تا ده روز اول نهایتش  دوره طلایی،،درغیر اینصورت.  تا همیشه.  گوشم ناشنوا ممیونه..توروخدا کمک کنید اگر میدونید

تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
2
0
0%
3
0
0%
5
0
0%

مامانم چندسال پیش مایع حلزونی گوشش جابجا شد. 

دکترم ک رفت گفتن از هرگوش ۳۰درصد شنواییشو از دست داده.

تست ک ازش گرفتن گفتن ی غده ی کوچیک توی گوشته و فعلا بیخطره. چندروزم صداهای توی گوشش زیاد شده. بعد از کرونای لعنتی قراره بریم دکتر‌.

شما دلیل خاصی داشت ک اینجوری شدین؟ و چندسالتونه

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم چندسال پیش مایع حلزونی گوشش جابجا شد.  دکترم ک رفت گفتن از هرگوش ۳۰درصد شنواییشو از دست ...

من 35سالمه...گفتن 85شنوایتون از دست دادی،،گفت که عصب شنواییته..دو تا بچه هم دارم صداش  داغداغونم  کرد،،فردا یه دکتر دیگه نوبت دارم...

الهی به حق این شبهای عزیز خدا شفاتون بده بدن نیاز به دکتر. آخه علتش یک دفعه چی بوده

تو رو فاطمه ی زهرا برام دعا کن..نمیشناسمت ولی خدا دعای بقیه رو مستجاب میکنه...یا امام حسین قسمت میدم به دست بریده ی ابوالفضل

من 35سالمه...گفتن 85شنوایتون از دست دادی،،گفت که عصب شنواییته..دو تا بچه هم دارم صداش  داغداغون ...

ایشالا ک خوب شی.‌

واسع مادرم گفتن ی غدس ک اندازه ی نوک خودکاره و دیر دیر رشد میکنه. 

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
ایشالا ک خوب شی.‌ واسع مادرم گفتن ی غدس ک اندازه ی نوک خودکاره و دیر دیر رشد میکنه. 

ممنون..ایشالله که خوب میشه به حق بانوی دوعالمت.تو رو خدا برام دعا کنید..خیبر ببینید

ممنون..ایشالله که خوب میشه به حق بانوی دوعالمت.تو رو خدا برام دعا کنید..خیبر ببینید

مرسی عزیزم چشم دعا میکنم. خداروب حضرت زینب قسم میدم ک هم شما مشکلتون حل شه هم مادرم.