2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید عصب گوشم

5780 بازدید | 51 پست

سلام..روز سیزدهم از خواب بیدار شدم گوشم کیپ بود صدای زیادی میداد خلاصه هیچ جا دکتری نبود توی نت هم و اطرافیان هم میگفن حتما  جرم  داره و....

خلاصه دیروز. متخصص پیدا کردیم.  گفت هیچگونه جرم    نداره و  ممکن.  عصبش   باشه.....نوار و.......برام گرفت درست بود گفت 85درصد.  شنواییشرو.  از.  دست دادی.   امپول. تزریق کن.  اونم پنجاه  پنجاه ست

حالا امروز برام انجام داد گفت اگر بخواد خودش نشون بده 6تا7هفته بعد،،دوتا بچه کوچیک هم دارم   کارم     همش شده گریه  و دست به دامن ائمه،،اگر کسی اینطور     بوده  بگه،،صدای   توی  گوشم   خیلی اذیتم....اگر متخصص گوش  و حلق  و    توی تهران میشناسید

بی زحمت  معرفی کنید. چونروز ششم بود تزریق کردم تو گوشم تا ده روز اول نهایتش  دوره طلایی،،درغیر اینصورت.  تا همیشه.  گوشم ناشنوا ممیونه..توروخدا کمک کنید اگر میدونید

تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
2
0
0%
3
0
0%
5
0
0%
نهایتش سمعک میزنی مگه میشه   یهوییی اینحوری بشه..

اره بخدا...یهو...دکتر گفت میل سکته ی قلبی...یه لحظه خونرسانینشد بهش.......خوب خوبم بود...ساعت ده هم. بلند شدم. و....خوب بودم همه خواب بودنن  و. ناهارم داشتم.  گرفتم خوابیدم.    دوازده بیدار شدم اییطور بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشتون  خوب شد

هنوز همونطور امروزم پیش یه د..دکتر دیگه نوبت دارم...تا الان بیدار بودم و از  

امام حسین میخواستم شفاعتم کنه پیش خدا و...

تو رو خدا دعام کنین

ممنون که پرسیدید..

نهایتش سمعک میزنی مگه میشه   یهوییی اینحوری بشه..

نه سمعک نمیشه...90درصدشنوایی رو از دست دادم..فقط خدا و. اماودعاهای  وودعاهای شما

کمکم کنه درصدیش  برگرده 

سلام عزیزم شما همون نیستین ک دیروز کلی دلم کباب کردی 

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
مثل

آجی فدات، 5تاصلوات برای شفای شما فرستادم 🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام بله..ببخشید عزیزم..قربون اون دلت

الهی بگردم عزیزم ب خدا به فکرت بودم از ته دلم همش دعات میکردم الهی به حق امام حسین شفاعتت کنه واقعا سخته خدا خودت کمکش کن فقط 😥 برات دعای سریع الاجابه خوندم الهی به حق دستای کوچیک حضرت رقیه که گره های بزرگی رو باز میکنه حالت خوبه خوووووب بشه الهی آمین

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
ممنون عزیزم...خیبر ببینید

🌹😘

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave