2777
2789

بله بچه دختر خاله م اوایل راه رفتن رو پنجه راه میرفت به مرور درست شد

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از بچه های مهد دخترم اینطوری بود.بچه یکی از آشنایانمونم اینطور بود خوب شد.اما برای اطمینان ارتوپد یا روماتولوژیست ببر

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

تا چند وقت اینطور بود ؟ 

تا جایی که یادم رو پنجه حتی بدو بدو میکرد دو سال به بعد خوب خوب شد همش نگران بودم میگفتم باید ببرمش دکتر مامانم میگفت دیوونه ای فقط ببین میتونه کف پاشو حتی برای چند لحظه زمین بزاره؟؟

تا جایی که یادم رو پنجه حتی بدو بدو میکرد دو سال به بعد خوب خوب شد همش نگران بودم میگفتم باید ببرمش ...

ممنون عزیزم بابت جوابت

بله برای چند لحظه کامل وایمیسته.یا اینکه اگه به پشت تکیه بده به مبل کف پاشو کامل میزاره زمین

ممنون عزیزم بابت جوابت بله برای چند لحظه کامل وایمیسته.یا اینکه اگه به پشت تکیه بده به مبل کف پاشو ...

خواهش میکنم فدات اصلا نگران نباش حتی پسر پسرعمه ام که یک سالشه اونم رو پنجه راه میره