2777
2789
عنوان

زمان پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست
زوده عزیزم توروخدا بهش فشار نیارید من پسرمو تو ۲.۵ سالگی از پوشک گرفتم الان شب ادراری داره من خیلی ع ...

خانمی تو همین نی نی سایت سرچ کن، برهی شب ادراری یه خانمه گفته بود داچین و پیاز، نسخه ابن سینا است،من امتحان کردم، و هر شب دعاش میکنم برا من عین معجزه بود، گفتم شاید به درد شما هم خورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی تو همین نی نی سایت سرچ کن، برهی شب ادراری یه خانمه گفته بود داچین و پیاز، نسخه ابن سینا است،من ...

ممنون عزیرم من تازه دیدم پیامتونو دیدم میشه بگین دقیقا چیکار کنم

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

ممنون عزیرم من تازه دیدم پیامتونو دیدم میشه بگین دقیقا چیکار کنم

هر شب قبل از خواب یه تیکه پیاز کوچک را رنده میکنی ابش را میگیری با نصف قاشق جایخوری و نصف قاشق چایخوری نمک ترکیب میکنی و از پایین ناف بچه ماساژ میدی تا بالای ناحیه تناسلی، حدود 10 دقیقه

پس شد اب پیاز و دارچین و نمک

تا یه یک ماهی هر شب بزن، بعد هفته ای 3 بار و همینطور کم کم کمش کن، سعی کن گوست گوساله را هم اگر میدی قطع کنی 

و گردو هم بزار شب تا صبح روی بخاری و صبح ها بهش بده

من که پیر شدم انقدر لباس شستم، تازه نجات پیدا کردم

الهی برای شما هم خوب میشه

راستی اگر بدش اومد با دستکش بزن و اینکه مواد روی تنش را  نشورش، بزار همونطور بخوابه، صبح لباسش را عوض کن

هر شب قبل از خواب یه تیکه پیاز کوچک را رنده میکنی ابش را میگیری با نصف قاشق جایخوری و نصف قاشق چایخو ...

قوربونت عزیزم حتما انجام میدم ❤❤من اصلا حالم بهم میخوره از خونه تازه همه چیو شسته بودم حتی خوشخواب تختو بازم کثیف شده۰🥺

قوربونت عزیزم حتما انجام میدم ❤❤من اصلا حالم بهم میخوره از خونه تازه همه چیو شسته بودم حتی خوشخواب ت ...

بهم خبرشو بده

معمولا همون دفعه اول که میزنی اگه مثلا 3 بار جیش میکرد، میشه 1 بار

انقدر تاثیر داره

بهم خبرشو بده معمولا همون دفعه اول که میزنی اگه مثلا 3 بار جیش میکرد، میشه 1 بار انقدر تاثیر داره

فدات بشم عزیرم حتما خبر میدم بهت درخواست دوستی دادم